luni, 19 septembrie 2011

Bayern München neinvinsa in Bundesliga.

Bayern a invins ieri pe Veltins-Arena,pe Schalke 04 cu scorul de 2-0 si ramane neinvinsa in Bundesliga ,golurile au fost inscrise de Nils Petersen in minutul 21 si de Thomas Muller in minutul 75,la aceasta partida au asistat aproximativ 61.673,este a 6-a partida castigata fara a primi gol in Bundesliga,din cele sase disputate pana acum ,arbitrul principal al acestei partide a fost Florian Meyer.
               
Bayern vine dupa o victorie cu scorul de 7-0 ,din data de 10.09.2011,de pe Allianz Arena cand a invins pe Freiburg ,deasemenea si in grupa din Champions League a inceput bine cu o victorie in deplasare unde a invins echipa spaniola Villarreal cu scorul de 2-0 ,iata ca si in grupa Champions League nu a primit inca nici un gol .
Bayern se afla pe primul loc in Bundesliga cu 15 puncte ,urmata de Werder Bremen pe 2 cu 13 puncte,si Borussia Mönchengladbach pe locul 3 la acelasi numar de puncte cu Werder Bremen dar un golaveraj inferior celor de pe locul 2.

FC Schalke 04: Fährmann - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Papadopoulos, Kluge (minutul 57- Draxler) , Farfan, Raul, Holtby (minutul 84-Ciprian Marica) , Huntelaar (minutul 66- Pukki).
Antrenor principal:Ralf Rangnick
FC Bayern Munchen :Manuel Neuer , Rafinha,Jerome Boateng, Holger Badstuber,Philipp Lahm ,Luiz Gustavo (minutul 43-Anatoliy Tymoshchuk),
Bastian Schweinsteiger,Thomas Müller, Toni Kroos (minutul 90-Diego Contento), Franck Ribéry , Nils Petersen (minutul 71-David Alaba).
Antrenor principal: Jupp Heynckes

Cartonase galbene:Kluge / Badstuber.