duminică, 13 decembrie 2015

Bayern o noua victorie in Bundesliga.

Ieri in etapa a 16 -a din cadrul Bundesliga ,la Munchen pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida dintre Bayern Munchen si F.C Ingolstadt ,partida castigata cu scorul final de 2-0 (0-0).
La aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectactori,arbitrul principal al acestei partide a fost  Michael Weiner din Ottenstein.
Cartonase galbene:Jerome Boateng ,Javi Martinez/Levels 
Golurile au fost inscrise de catre :Robert Lewandowski  in minutul 65 si Philipp Lahm in minutul  75.
Bayern a revenit cu o victorie dupa partida pierduta in deplasare cu Borussia Mönchengladbach ,o victorie castigata mai greu dar totusi o victorie meritata .
Bayern este pentru a cincea oara campioana de toamna ,a ajuns la 43 de puncte ,si la 14 victorii din 16 partide disputate ,pe locul doi este urmata de Borussia Dortmund  care are 38 de puncte si este la o distanta de 5 puncte de Bayern ,pe locul 3 in Bundesliga se afla Hertha Berlin cu doar 29 de puncte.
Bayern Munchen:
Manuel Neuer ,Philipp Lahm, Jerome Boateng (Xabi Alonso-minutul 70),
Holger Badstuber, Rafinha , Javi Martinez,Thomas Müller (Sebastian Rode-minutul 79),Joshua Kimmich,Arturo Vidal (Thiago Alcantara-minutul 51) ,Kingsley Coman ,Robert Lewandowski.
F.C Ingolstadt:
Özcan , Levels, Matip, Bregerie, Bauer , Roger, Groß, Cohen (Wannenwetsch-minutul 53) , Lex (Christiansen-minutul 68), Leckie , Hinterseer (Multhaup-minutul 79)
Partidele disputate in etapa a 16-a din Bundesliga:
Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt=4 : 1
Augsburg-Schalke 04 =2 : 1
Bayer Leverkusen-Borussia Monchengladbach=5 : 0
Werder Bremen-F.C.Köln=1 : 1
Darmstadt-Hertha Berlin=0 : 4
Hoffenheim-Hannover 96=1 : 0
Wolfsburg-Hamburger SV=1 : 1
FSV Mainz 05-VfB,Stuttgart=0 : 0