duminică, 25 martie 2012

Bayern München in continuare pe locul 2 in Bundesliga.

Ieri 24.03.2012,pe Allianz Arena din Munchen ,s-a disputat partida dintre Bayern Munchen si Hannover 96,partida terminata cu victoria gazdelor cu scorul de 2-1(1-0),daca in tur scorul a fost identic dar in favoarea celor de la Hannover 96 ,iata ca in retur jucatori antrenati de Jupp Heynckes au reusit sa invinga cu acelasi scor pe propiul teren.
Golurile pentru Bayern Munchen au fost inscrise de catre :Toni Kroos in minutul 36 si Mario Gomez in minutul 68,pentru Hannover 96 a inscris Ya Konan in minutul 74.
Cu sapte etape inainte de terminarea returului in Bundesliga si desemnarea campioanei Germaniei,Bayern Munchen este in continuare pe locul 2 cu 57 de puncte,cu 5 puncte mai putin fata de locul 1,Borussia Dortmund care are 62 de puncte .
In cupa Germaniei s-au disputat in zilele de 20 si 21 .03.2012,semifinalele cupei Germaniei unde s-au intalnit in prima semifinala primul loc din Bundesliga 2 cu primul loc din Bundesliga si anume Greuther Furth si Borussia Dortmund ,semifinala castigata de catre actuala campioana a Germaniei si ocupanta a locului 1 in Bundesliga cu scorul de 1-0(0-0),golul victoriei echipei din Dortmund a fost inscris de catre:Gündogan in minutul 119,aceasta partida din prima semifinala a fost disputata pe Trolli Arena iar datorita interesului crescut pentru aceasta partida gazdele au montat tribune suplimentare marind cu cateva sute de locuri capacitatea stadionului la aceasta partida au asistat aproximativ 15.500 de spectatori dintre care cam 2.000 au fost din galeria echipei din Dortmund care au facut un drum de 430 de kilometri pentru a vedea aceasta semifinala ,arbitrul acestei semifinale a fost Florian Meyer.
O semifinala in care cele doua echipe au jucat foarte prudent pentru a nu gresi ,in minutele de prelungiri nu se mai anunta nimic si spectatori se gandeau deja la loviturile de la 11 metri ,dar nu a fost sa fie asa , inainte cu 10 secunde de a expira timpul de joc al prelungirilor, Gündogan a sutat de la 16 metri balonul a lovit radacina barei a revenit in spatele portarului si de acolo a ricosat in plasa,era deja 1-0 pentru Borussia totul se terminase .
Partida nici nu a mai fost reluata de la centru. O mare dezamagie pentru gazde, campioana devenind prima finalista a cupei Germaniei.
Cartonase galbene: Nehrig, Schmidtgal, Lewandowski, Prib, Subotic, Occean, Barrios.
Greuther Fürth: Grün (118 Fejzic)– Nehrig, Kleine, Mavraj, Schmidtgal – Fürstner, Prib – Sararer, Klaus (minutul-85 Asamoah) – Occean, Nöthe (minutul-69 Zillner);
Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – Bender (82 Gündogan), Kehl – Blaszczykowski, Kagawa (minutul-70 Barrios), Grosskreutz – Lewandowski (minutul-106 Perisic).

                                           Sursa :YouTube
In cea de-a doua semifinala din data de 21.03.2012 pe stadionul Borussia Park s-au intalnit Borussia Monchengladbach si Bayern Munchen,partida castigata greu de catre Bayern Munchen cu scorul de 4-2(0-0).
Victoria lui Bayern a venit dupa executarea  loviturilor de la 11 metri ,pentru Borussia Monchengladbach au inscris :Filip Dames si Patrik Herrmann,au ratat Dante si Nordtveit.
Pentru Bayern Munchen au inscris :David Alaba,Franck Ribery ,Philipp Lahm si Toni Kroos ,de remarcat increderea antrenorului Jupp Heynckes in David Alaba el a fost primul trecut pe lista de lovituri de la 11 metri ,si iata ca nu s-a inselat jucatorul a inscris si a dat incredere colegilor de echipa care iata ca au depasit in sfarsit complexul de inferioritate in fata unei echipe cu numele de Borussia.
                                             Sursa :YouTube
Finala cupei Germaniei va fi intre primele doua clasate in Bundesliga,Borussia Dortmund si Bayern Munchen in data de 12.05.2012 la Berlin.
Borussia Dortmund va decide in acest an cam totul in competitile interne pentru Bayern Munchen ,atat in campionat care sincer eu cred ca este deja castigat de catre Borussia desi mai sant de jucat 7 etape si se pot intampla multe ,cat si in cupa Germaniei unde daca Bayern Munchen nu se va monta corespunzator va pierde si sansa de a castiga ceva anul acesta in  competitile interne.
Urmatoarea partida importanta pentru Bayern Munchen este in data de 28.03.2012,la Marseille unde in cadrul sfertului de finala UEFA Champions League va intalni pe Olympique Marseille,mult succes Bayern Munchen !