miercuri, 24 ianuarie 2024

Bundesliga - Bayern pierde pe Allianz Arena şi se distanţează de primul loc.

Duminică 21 ianuarie 2024, la München pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida din etapa a 18-a dintre Bayern München şi Werder Bremen.
Această partidă a fost câştigată de Werder Bremen cu scorul final de 1-0(0-0).
La aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Marco Fritz din Korb.
Cartonașe galbene: Joshua Kimmich, de Ligt (Bayern München)/Romano Schmid(Werder Bremen).
Golul acestei partide a fost înscris de Mitchell Weiser pentru Werder Bremen.
Bayern nu mai pierduse în faţa echipei din Bremen din anul 2008, din 2020 nu s-a mai întâmplat să nu înscrie pe propriul teren de la partida contra celor de la RB Leipzig.
Bayern era obligată să câştige această partidă deoarece Bayer Leverkusen învinsese în această etapă a 18 -a cu scorul de 3-2 pe RB Leipzig şi se distanţase în clasament, dar deciziile proaste ale antrenorului Thomas Tuchel au făcut ca această partidă să fie pierdută.
Thomas Tuchel nu recunoaşte niciodată că este de vină în luarea de decizii proaste şi dă vina pe jucătorii lui Bayern dar probabil acest fapt nu va putea să continuie la nesfârşit cei din conducerea lui Bayern au văzut sper că antrenorul impostor nu are ce căuta la Bayern München .
Bayern  München:
Manuel Neuer ,Konrad Laimer,Matthijs De Ligt, Upamecano,Alphonso Davies (MathysTel -minutul 64) Joshua Kimmich (Thomas Müller -minutul 64),Raphaël Guerreiro (Leon Goretzka -minutul 64) Kingsley Coman (Eric Maxim Choupo-Moting -minutul 84),Jamal Musiala,Leroy Sane ,Harry Kane.
Werder Bremen
Michael Zetterer , Niklas Stark, Marco Friedl, Anthony Jung,Mitchell Weiser ,Romano Schmid (Dawid Kownacki -minutul 84), Senne Lynen, Stage,Felix Agu (Olivier Deman -minutul 89)Justin Njinmah (Christian Groß -minutul 89),Nick Woltemade (Rafael Borre -minutul 65).
Dupa aceasta partida pierduta Bayern se distanteaza de primul loc si ramane pe locul 2 in Bundesliga cu 41 de puncte ,la 7 puncte distanta de primul loc ocupat de Bayer Levekusen care are in acest moment 48 de puncte ,pe locul 3 se afla VfB Stuttgart cu 34 de puncte.
De menţionat că Bayern mai poate reduce din diferenţa de puncte în clasament în partida de miercuri 24 ianuarie 2024 contra celor de la Union Berlin această partidă este partida amânată din etapa a 13 -a din cauza condiţiilor meteo de la sfârşitul anului trecut de la München.