luni, 4 noiembrie 2019

Bayern învinsă la Frankfurt.

Sâmbătă 2 noiembrie 2019, la Frankfurt pe stadionul Commerzbank-Arena în etapa cu numărul zece din Bundesliga, s-a disputat partida dintre Eintracht Frankfurt şi Bayern München, această partidă a fost câştigată de către Eintracht Frankfurt cu scorul final de 5-1(2-1).
Bayern a rămas în doar 10 jucători, încă din minutul 8 al acestei partide după eliminarea lui Jerome Boateng, şi nu a reuşit să facă faţa echipei din Frankfurt.
Antrenorul principal al lui Bayern este la a treia înfrângere în zece etape, disputate în Bundesliga. Pentru Niko Kovac a fost de ajuns pentru a fi demis, venit la Bayern în vara anului 2018, după ce câştigase cupa Germaniei cu Eintracht Frankfurt chiar în finală cu Bayern München, însă modul său de a face antrenamentele şi aşezarea în teren au deranjat pe mulţi jucători ai lui Bayern.
La acesta partida au asistat aproximativ 48.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Markus Schmidt din Stuttgart.
Cartonase galbene:Daichi Kamada(Eintracht Frankfurt) / Sven Ulreich,Joshua Kimmich.(Bayern München).
Cartonas rosu:Jerome Boateng -minutul 9.
Golurile acestei partide au fost inscrise de :Filip Kostić in minutul 25,Djibril Sow in minutul 33,David Abraham in minutul 49,Martin Hinteregger in minutul 61,si Goncalo Paciência in minutul 85 pentru Eintracht Frankfurt.
Pentru Bayern a inscris Robert Lewandowski in minutul 37.
Eintracht Frankfurt:
Rönnow , N’Dicka, Abraham, Hinteregger , G. Fernandes (Silva-minutul 80) - Da Costa, Sow, Rode (Gaćinović -minutul 72), Kostić , Dost (Kamada-minutul  64), Paciência.
Bayern München:
Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Jerome Boateng,David Alaba, Davies,Thiago Alcantara,Joshua Kimmich ,Serge Gnabry (Leon Goretzka-minutul 69),Thomas Müller (Martínez-minutul 64),Philippe Coutinho (Kingsley Coman-minutul 57) Robert Lewandowski.
După această partidă pierdută în deplasare, antrenorul principal al echipei Bayern a fost demis de conducerea clubului.
În perioada cât a fost antrenor la Bayern, Niko Kovac a câştigat titlul de campion al Germaniei, Cupa Germaniei şi Supercupa Germaniei.
Preşedintele clubului Bayern München, a comunicat următoarele: "Performanţele echipei noastre din ultimele săptămâni şi rezultatele ne-au convins că este nevoie să luăm măsuri. Cu toţii regretăm ceea ce se întâmplă la echipă. Dorim să îi mulţumim lui Niko Kovac pentru munca depusă şi pentru câştigarea dublei din sezonul trecut".
Noul antrenor va fi numit în următoarele trei săptămâni, cam atunci când Bayern va disputa partida din deplasare, în data de 23 noiembrie 2019, contra celor de la Fortuna Dusseldorf, această partidă din Bundesliga se va disputa după pauza făcută pentru disputarea partidelor pentru Euro 2020.
Antrenorul interimar al lui Bayern va fi Hansi Flick, care va pregăti următoarele două partide extrem de importante pentru Bayern, prima partidă va avea loc în data de 6 noiembrie 2019, la München pe stadionul Allianz Arena contra celor de la Olimpiakos Pireu în cadrul UEFA Champions League, urmând ca la doar trei zile distanţă să dispute pe acelaşi stadion Allianz Arena, partida derby Der Klassiker sau clasicul german cum este cunoscută această denumire data la orice partidă disputată între Bayern München şi Borussia Dortmund, această partidă va avea loc în data de 9 noiembrie 2019.
Pe antrenorul interimar al lui Bayern îl va ajuta în luarea deciziilor şi Hermann Gerland, acesta este directorul sportiv al centrului de dezvoltare a tineretului din anul 2017, acesta are experienţă de antrenor asistent deoarece a colaborat foarte bine şi cu Jupp Heynckes, Louis van Gaal, Carlo Ancelotti și Pep Guardiola.
În clasamentul din Bundesliga, pe primul loc se află Borussia Monchengladbach cu 22 de puncte din 10 partide disputate, locul 2 de Borussia Dortmund cu 19 puncte, urmată de RB Leipzig cu 18 puncte pe locul 3, pe locul 4 se află Bayern cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior.