luni, 16 octombrie 2017

Bayern învinge pe SC Freiburg dar ramane in continuare pe locul 2 in Bundesliga.

Sambata la München pe stadionul Allianz Arena ,s-a disputat partida din etapa cu numarul opt din Bundesliga ,dintre echipa gazda FC Bayern München si SC Freiburg ,partida castigata la scor de Bayern cu scorul final de 5-0(2-0).
La aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Frank Willenborg din Osnabrück.
Golurile acestei partide au fost inscrise de :Schuster in minutul 8 (autogol),Kingsley Coman in minutul 42,Thiago Alcantara in minutul 63 ,Robert Lewandowski in minutul 75 ,si Joshua Kimmich in minutul 93.
Bayern München:
Sven Ulreich ,Joshua Kimmich,Jerome Boateng (Süle-minutul 82), Mats Hummels, David Alaba ,Javi Martínez (Sebastian Rudy-minutul 70), Thiago Alcantara,Arjen Robben, Thomas Müller (Tolisso -minutul 78),
Kingsley Coman ,Robert Lewandowski

SC Freiburg:
Alexander Schwolow , Philipp Lienhart,Julian Schuster, Cagklar Söyüncü , Mike Frantz (Ravet 71),Pascal Stenzel, Christian Günter, Nicolas Höfler , Florian Niederlechner (Terrazzino -minutul 76),Ryan Kent (Petersen-minutul 66) ,Janik Haberer.
Dupa demiterea antrenorului italian Carlo Ancelotti ,echipa din Munchen a reusit prima victorie in Bundesliga ,dupa ce in partida din etapa cu numarul 7 ,au remizat 2-2(0-1) in deplasare cu Hertha Berlin ,antrenorul interimar la aceasta partida al lui Bayern a fost  Willy Sagnol.
Bayern incepand cu etapa cu numarul opt are un nou antrenor ,acesta este Jupp 
Heynckes,antrenorul cu care Bayern a castigat in anul 2013,Liga Campionilor UEFA,antrenorul german in varsta de 72 de ani a mai castigat acest trofeu in calitate de antrenor si in anul 1998 cu Real Madrid .
Antrenorul german a fost recomandat chiar de selectionerul actual al nationalei Germaniei ,acesta a declarat :"Este un antrenor cu o experiență imensă, absolut incredibilă, dar Heynckes are și o mare carismă. În situația în care se află Bayern acum, Jupp e o soluție foarte bună".
Jupp Heynckes este singurul antrenor de pana acum care a antrenat de patru ori acelasi club in Bundesliga ,acesta a declarat la revenirea la Bayern :”Nu m-aș fi întors pentru niciun alt club din lume. Între mine și Bayern Munchen există o poveste de dragoste”, a explicat Heynckes motivul pentru care a revenit din nou la Bayern, deși, în urmă cu patru ani, susținea că nu va mai antrena pe nimeni.
La Bayern ,a obtinut urmatoarele rezultate in ceea de-a treia oara cand a antrenat echipa din München,, din 109 partide a câștigat 83 dintre acestea, a remizat în 12 și a pierdut 14.
Antrenorul german Jupp Heynckes era retras din activitate din anul 2013, după ce a cucerit Liga Campionilor cu Bayern, acesta a mai antrenat în carieră sa de antrenor cluburi precum Atletico Bilbao, Real Madrid,Benfica Lisabona,Schalke 04 si Bayer Leverkusen.
In clasament in Bundesliga dupa opt etape,pe primul loc este in continuare Borussia Dortmund cu 19 puncte ,urmata pe locul doi de Bayern München cu 17 puncte ,si RB Leipzig pe locul trei cu 16 puncte .
Rezultate etapa cu numarul 8 din Bundesliga :
VfB Stuttgart -FC Koln=2-1(1-1).
TSG1899 Hoffenheim -FC Augsburg=2-2(0-0)
Hannover 96-Eintracht Frankfurt=1-2(1-1)
Hertha Berlin-FC Schalke 04=0-2(0-0)
FSV Mainz 05-Hamburg SV=3-2(1-1)
Borussia Dortmund -RB Leipzig=2-3(1-2)
Bayer 04 Leverkusen -VfL Wolfsburg =2-2(1-1)
Werder Bremen -Borussia Monchengladbach=0-2(0-2).