marți, 25 august 2015

Bayern München in vizita la Paulaner.

Marti 25.08.2015 , dupa antrenament jucatorii lui Bayern Munchen a mers pe strada Sabner,pentru a face poza anuala pentru unul dintre sponsori sai si anume producatorul de bere german Paulaner.
          
                        Sursa :YouTube-FCB Tv.
Fabrica de bere Paulaner doneaza pentru fanii lui Bayern Munchen, aproximativ 100 de litri de bere ,pentru fiecare gol inscris in Bundesliga de catre Bayern Munchen.
Cu trei saptamani si jumatate inaintea inceperi celebrului festival al berii Oktoberfest care se organizeaza in fiecare an la Munchen in perioada septembie-octombrie,jucatorii antrenati de Pep Guardiola impreuna cu tot stafful s-au binedispus la poza anuala ,acestia au gustat din celebra bere si s-au costumat in traditionalul costum de Oktoberfest ,singurul care nu a facut poza cu paharul de bere Paulaner este chiar cel mai glumet jucator al lui Bayern ,si anume Franck Ribery care din cauza religiei nu are voie sa se atinga de alcool.
Frank Ribery este musulan practicant si nu are voie sub nici o forma sa se atinga de alcool ,totusi Ribery are un bar in Franta in regiunea Boulogne-sur-Mer((Boulogne-sur-Mer este un oraș în Franta, sub-prefectură a departamentului Pas de Calais,în regiunea Nord Pas de Calais.Boulogne-sur-Mer este înfrățit cu orașul Constanta din Romania).
Barul O"Shahiz a
 fost botezat după numele celor două fetiţe ale fotbalistului, Shahinez şi Hizya, barul are profil arab si serveste doar bere fara alcool.
Jucatori lui Bayern ,au realizat aceasta poza anuala si pentru cupa Paulaner , un turneu de fotbal la care fabrica de bere ofera sansa unor jucatori de fotbal amator sa isi realizeze visul de a juca cu o echipa de top cum este Bayern Munchen .
Paulaner Hefe-Weissbier este cea mai bine vândută bere din portofoliul Paulaner, fiind o bere de culoare aurie cu spumă cremoasă și densă, cu o aromă deosebită, asemanatoare cuișoarelor. 
Aroma provine în mare parte datorită drojdiei de cea mai bună calitate, care îi conferă caracterul inconfundabil, aceasta fiind reținută în sticlă, pentru a-i da apariția tulbure caracteristică unei beri albe nefiltrate.
Berea Paulaner Hefe-Weissbier se potrivește de minune cu peștele, unele tipuri de salate și fripturile ușoare, care nu au o aromă dominantă.
În 1634 un mic ordin de călugări numit “Paulaner“ a început tradiția berii lucrate manual, folosind doar patru ingrediente de bază: apă, malț din grâu, malț din orz, hamei.
Astăzi, la 381 de ani, la fabrica de bere Paulaner se continuă acest angajament pentru calitate și folosirea ingredientelor naturale. Păstrarea tradiției de fabricare a făcut din Paulaner prima bere din Munchen, cea mai populară în Bavaria și lider mondial în categoria de bere albă nefiltrată.