vineri, 3 noiembrie 2023

Bayern München învinsă in Cupa Germaniei.

Miercuri 1 noiembrie 2023, pe stadionul Ludwigspark din Saarbrücken s-a disputat partida dintre FC Saarbrücken şi Bayern München din şaisprezecimile Cupei Germaniei la fotbal.
Partida de la Saarbruecken a fost pe cale să fie amânată din cauza stării terenului, afectat de ploile abundente, iar Federația Germană de Fotbal a dat aprobare pentru disputarea partidei abia miercuri dimineaţă, după inspectarea suprafeţei de joc.
Această partidă s-a terminat cu victoria echipei gazdă din liga a treia care a învins cu scorul de 2-1(1-1).
La această partidă au asistat aproximativ 16.000 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Frank Willenborg din Osnabrück.
Cartonaşe galbene:Manuel Zeitz,Patrick Sontheimer,Marcel Gaus(FC Saarbrücken)/ Eric Maxim Choupo-Moting(Bayern München).
Deşi a condus încă din minutul 16 prin golul înscris de Thomas Muller echipa antrenată de impostorul antrenor Thomas Tuchel nu a reuşit să câştige această partidă.
Nici revenirea în poartă a lui Manuel Neuer care a avut o absenţă de aproximativ un an după accidentul din vacanţă la ski acesta şi-a revenit foarte greu şi a avut nevoie de o recuperare intensă.
Chiar dacă în partida în care a revenit şi anume ceea din data de 28 octombrie 2023 de la München din etapa cu numărul 9 din Bundesliga, Bayern a învins la scor 8-0 împotriva formaţiei SV Darmstadt 98 în această partidă Manuel Neuer nu a făcut foarte multe în poarta pentru ca echipa să obţină victoria în această partidă.
Echipa gazdă FC Saarbrücken a reuşit să înscrie în prelungirile primei reprize prin Patrick Sontheimer şi au reuşit să înscrie golul victoriei prin Marcel Gaus în minutul 90+6 al acestei partide.
Bayern este eliminată din Cupa Germaniei în şaisprezecimile de finală pentru a treia oară în ultimii patru ani.
Bayern Munchen este deţinătoarea recordului de trofee cucerite în Cupa Germaniei ,are 20 de trofee cucerite ultima Cupă a Germaniei a fost câştigată în anul 2020.
FC Saarbrücken
Tim Schreiber ,Calogero Rizzuto, Bone Uaferro (Tim Civeja-minutul 72), Zeitz,Lukas Boeder,Marcel Gaus ,Amine Naïfi,Kasim Rabihic (Günther-Schmidt -minutul 72),Patrick Sontheimer (Kai Brünker-minutul 83),Fabio Di Michele Sanchez (Kerber -minutul 67)Simon Stehle (Julius Biada -minutul 67).
Bayern München:
Manuel Neuer ,Bouna Sarr (Serge Gnabry -minutul 60), Kim Min Jae,Matthijs de Ligt (Konrad Laimer -minutul 25),Alphonso Davies ,Joshua Kimmich,Frans Krätzig (Jamal Musiala-minutul 60)Leroy Sané (Kingsley Coman- minutul 60),Thomas Müller, Mathys Tel ,Eric Maxim- Choupo-Moting.

Pentru Bayern urmează o partidă importantă în Bundesliga în data de 4 noiembrie 2023, la Dortmund pe stadionul Signal Iduna Prark în etapa a 10 -a împotriva Borussiei Dortmund.
Bayern se află în acest moment pe locul 2 în Bundesliga cu 23 de puncte iar Borussia Dortmund pe locul 4 cu 21 de puncte.