sâmbătă, 31 octombrie 2015

Bayern la prima remiza din acest sezon, la Frankfurt.

                         
                         
Ieri seara,pe Comerzbank Arena din Frankfurt ,cu o audienta de aproximativ 51.500 de spectatori ,Bayern Munchen a remizat cu echipa gazda Eintracht Frankfurt,scor final 0-0.
Arbitrul acestei partide a fost Daniel Siebert din Berlin.
Cartonase galbene:
Aigner, Seferovic, Abraham, Ignjovski /Philipp Lahm,Arjen Robben.
Eintracht Frankfurt a fost eliminata din Cupa Germaniei de catre echipa din liga a treia Erzgebirge Aue ,cu scorul  final de 1-0,gol marcat de catre Wegner Max in minutul 74 al partidei.
Eintracht Frankfurt a pierdut precedentele sase partide contra lui Bayern fara sa inscrie vreun gol .
                              
                              Eintracht Frakfurt:
Hradecky , Ignjovski, Zambrano, Abraham, Oczipka , Hasebe, Medojevic (Russ-minutul 77), Aigner (Reinartz -minutul 88), Meier, Stendera (Djakpa-minutul 90),Seferovic.


                                      

                                     Bayern Munchen:
Manuel Neuer ,Philipp Lahm (David Alaba -minutul 76),
Javi Martínez, Jerome Boateng, Rafinha (Thomas Müller-minutul 50),
Xabier Alonso ,Arturo Vidal, Douglas Costa,Arjen  Robben, Robert Lewandowski, Kingsley Coman (Thiago-minutul 65).
Bayern Munchen nu a reusit sa ajunga la cea de-a 11 victorie ,si a ratat astfel sansa de a ajunge precum echipa engleza Tottenham Hotspur care in sezonul 1960-1961 a avut un debut de sezon cu 11 victorii in Premier League.
Bayern Munchen nu a mai avut o partida fara gol din luna Mai ,2014 de la partida cu Augsburg .

Bayern Munchen venea la Frankfurt,dupa o victorie impotriva echipei VfL Wolfsburg in 16-mile cupei Germaniei ,scor final 3-1(3-0).
Partida din cupa Germaniei, s-a disputat pe terenul celor de la Wolfsburg ,dar asta nu a fost nici o problema pentru echipa din Munchen,golurile din aceasta partida pentru echipa din Munchen au fost inscrise de catre :Douglas Costa in minutul 15 ,si Thomas Muller in minutele 20 si 34,pentru echipa gazda a inscris golul de onoare A.Schurrle in minutul 90.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Knut Kircher din Rottenburg,la aceasta partida au asistat aproximativ 30.000 de spectatori.

„Am avut destule șanse să câștigăm aceasta partida”, a declarat antrenorul lui Bayern,Pep Guardiola la finalul partidei. 
Bayern Munchen rămâne neînvinsă în Bundesliga și este în continuare pe primul loc in Bundesliga, cu 31 de puncte după 11 partide jucate..