duminică, 30 octombrie 2016

Jean Michel Jarre va lansa un nou album intitulat Oxigene 3.

Muzicianul francez Jean Michel Jarre ,va lansa incepand cu data de 2 decembrie 2016 ,un nou album intitulat Oxigene 3,acest album va fi promovat printr-un nou turneu incepand de anul viitor .
Acest nou album este continuarea celor doua albume Oxigene  aparute pana in prezent ,primul album numit simplu Oxigene a aparut acum 40 de ani ,in anul 1976 ,si cel de-al doilea intitulat Oxigene 7-13 care a aparut in anul 1997.
Oxigene 3 se vrea a fi trilogia si incheierea celor trei albume ,desi a facut numeroase colaborari in ultima vreme ,muzicianul francez nu face la acest album nici o colaborare ,acest nou album Oxigene 3 va contine sapte piese noi ,muzicianul francez a precizat ca acest album nu va fi un remake ci mai degraba un nou capitol din seria Oxigene .
sursa video :YouTube
Albumul va contine continuarea de la 14 la 20 a pieselor Oxigene,cu cele șase melodi albumul Oxygene a fost unul dintre cele mai de succes albume ale unui muzician francez pe plan internațional, impunându-l pe Jean-Michel Jarre drept unul dintre pionierii muzicii electronice.
Jean Michel Jarre a precizat într - un comunicat de presă că în cursul producerii albumului Electronica , el a creat o melodie intitulata Oxygene 19,si este ceea care a furnizat material pentru noul sau album.
Muzicianul francez a declarat :"Am pornit de la pretextul celei de-a 40-a aniversări a albumului Oxygene și mi-am spus: Mă voi folosi de această dată pentru a compune un nou album în 6 săptămâni, așa cum am făcut cu primul din seria Oxygene".
Acest album Oxigene 3, va fi disponibil pe CD, vinil, și ca parte a unui box set trilogie care conține toate cele trei ediții ale albumului Oxigen ( de asemenea , pe CD si vinil) , precum și o carte.