joi, 6 august 2015

Bayern München a câstigat cupa Audi.

 Miercuri 5 august 2015, pe stadionul Allianz Arena din Munchen in fata a aproximativ 70.000 de spectatori,Bayern Munchen a castigat cu scorul de 1-0 partida cu formatia spaniola Real Madrid singurul gol al partidei a fost marcat de catre Robert Lewandowski in minutul 88,arbitrul principal al acestei partide a fost Felix Brych(Germania).
Cupa Audi este la a patra editie ,cupa este sub forma unui turneu la care participa patru echipe ,care timp de doua zile disputa cate doua partide ,se considera ca sant deja in semifinale si  cine castiga in prima zi ajunge a doua zi sa joace in finala ,cine pierde in prima zi joaca pentru locul trei al acestui turneu numit cupa Audi dupa celebrul producator de autoturisme Audi AG.,acest turneu se organizeaza din doi in doi ani la inceputul unui nou sezon de Bundesliga, ca loc de desfasurare s-a ales stadionul Allianz Arena.
Echipele participante la cupa Audi 2015 ,au fost urmatoarele:Bayern Munchen,Real Madrid,,A.C Milan si Tottenham Hotspur.
In prima partida disputata pe data de 4 august 2015 s-au intalnit formatile Real Madrid si Tottenham Hotspur ,partida terminata cu scorul de 2-0 in favoarea echipei spaniole Real Madrid,autori celor doua goluri marcate au fost Rodriguez in minutul 38,si Bale in minutul 78,la aceasta partida au asistat aproximativ 71.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Gunter Perl (Germania).
A doua partida din 4 august 2015 ,din cadrul turneului Audi s-a disputat intre formatile Bayern Munchen si A.C. Milano ,partida castigata de echipa din Munchen cu un categoric scor de 3-0 ,autori celor trei goluri au fost Juan Bernat in minutul 23,Mario Gotze in minutul 74 ,si Robert Lewandowski in minutul 88.
La aceasta partida au asistat ca si la prima partida a zilei de 4 august 2015 ,aproximativ 71.000 de spectatori,arbitrul principal al acestei partide a fost Peter Sippel(Germania)
Pentru locul trei al cupei Audi 2015, sau intalnit formatile Tottenham Hotspur si A.C. Milan ,partida castigata de echipa engleza cu scorul de 2-0.
Marcatori celor doua goluri au fost Nacer Chadli in minutul 8 si Thomas Carroll,partida asistata de catre aproximativ 70.000 de spectatori ,arbitrul principal a fost Robert Hartmann(Germania).
Cupa Audi este gazduita de catre clubul Bayern Munchen din anul 2009,in afara de Bayern Munchen la aceasta cupa singura echipa care a paticipat la toate cele patru editi de pana acum a fost echipa italiana A.C. Milan.
Cupa Audi a fost organizata prima oara in anul 2009 cu ocazia sarbatoriri a 100 de ani de existenta  al producatororului de autoturisme Audi AG,aceasta cupa a fost infintata pentru a inlocui cupa Franz Beckenbauer care a avut loc in ani 2007,2008,si 2010.
Prima editie a cupei Audi a fost castigata de catre Bayern Munchen,dupa un 7-6 la penalty in fata echipei Manchester United,a doua editie a fost castigata de catre F.C Barcelona in anul 2011 cand a invins in finala cu scorul de 2-0 ,pe Bayern Munchen.,a treia editie din anul 2013 a fost castigata de catre Bayern Munchen cu o victorie de 2-1 cu formatia Mancester City,si cea de-a patra editie din acest an castigata tot de Bayern Munchen cu scorul de 1-0(0-0), in fata echipei spaniole Real Madrid.
Cartonase galbene:
Marcelo,Sergio Ramos/Xabi Alonso,Benatia
Bayern Munchen:
Manuel Neuer,Rafinha(Fabian Benko-minutul  80),Jerome Boateng,Benatia,Alaba,Xabi Alonso(Pierre Hojbjerg-minutul 64),Philipp Lahm (Rode-minutul 46),Mario Gotze(Lewandowski-minutul 46),Vidal(Bernat-minutul 60),Douglas Costa,Thomas Muller
Real Madrid :
Navas,Carvajal,Sergio Ramos,Pepe(Nacho-minutul 16),Marcelo(Arbeloa-minutul 57),Casemiro(Asemsio-minutul 46),Toni Kroos(Danilo-minutul 72),Vasquez(Mayoral-minutul 72),Isco(Modric-minutul 57),Cheryshey(Illaramendi-minutul 46,Jese(Jame-minutul 57).
Marcatori acestui turneu au fost urmatori:
Robert Lewandowski -2 goluri (Bayern Munchen),
Mario Gotze -1 gol (Bayern Munchen),
Juan Bernat -1 gol (Bayern Munchen),
Garath Bale -1 gol (Real Madrid),
James Rodriquez (Real Madrid),
Thomas Carroll -1 gol (Tottenham Hotspur),
Nacer Chadi -1 gol (Tottenham Hotspur)