vineri, 4 februarie 2022

Mini PC-uri de la ASUS - PN64 și PN52 în ediție 2022.

ASUS a prezentat două mini PC-uri cu hardware actualizat acestea se numesc ASUS PN64 și ASUS PN52.
Cele două mini pc-uri sunt compacte şi au cu o carcasă cu design special, cu nervuri şi margini zimţate. Se încadrează în segmentul PC-urilor cu volum de 1 litru şi au un design al răcirii revoluţionar, care asigură o performanţă stabilă pentru procesoarele de la interior măsoară 120 x 130 x 55.5 mm.
Mini PC ASUS PN64 este dotat cu un procesor Intel Core Generaţia 12 acesta are o memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil. Acesta permite conectarea dispozitivelor de stocare sau a altor dispozitive oferă un grad sporit de flexibilitate, mini pc-ul a fost proiectat pentru a permite acces la modulele de stocare și de memorie pentru upgrade-uri rapide.
Mini PC ASUS PN52 este echipat cu procesor AMD Ryzen H cu grafica integrată AMD, două SSD-uri M.2 şi un HDD SATA de 2.5 inch tehnologie Two-Way AI Noise Cancelation ce promite comunicații vocale online în condiții bune, are două porturi HDMI, şapte porturi USB dintre care unul este USB 3.2 Gen2 Type C cu suport Display Port 1.4 şi alimentare la 120W.