duminică, 22 noiembrie 2015

Bayern invinge in deplasare pe Schalke 04 .

Ieri seara, in etapa a 13-a din Bundesliga in fata a aproximativ 62.270 de spectatori ,la Gelsenkirchen , pe Veltins Arena, s-a disputat partida dintre Schalke 04 si Bayern Munchen ,partida castigata cu scorul final de 3-1(1-1), de catre Bayern Munchen .
La inceperea acestei partide ,la fel ca pe toate stadioanele din Germania ,s-a tinut un moment de reculegere pentru victimele decedate in atentatele teroriste de la Paris din data de 13 noiembrie 2015,de mentionat ca trei dintre jucatorii de baza ai lui Bayern Munchen au fost la Paris in data de 13 noiembrie ,cand au facut parte din lotul nationalei Germaniei ,in amicalul disputat cu nationala Frantei,acestia sant : Manuel Neuer, Jerome Boateng si Thomas Muller.
Golurile pentru echipa din Munchen au fost marcate de :David Alaba in minutul 9 ,Javi Martinez in minutul 69, si Thomas Muler in minutul 91 ,pentru echipa gazda Schalke 04 a marcat Meyer in minutul 17.
Arbitrul acestei partide a fost Tobias Stieler din Hamburg .
Cartonase galbene :Klaas Jan Huntelaar si Pierre Hojbjerg (Schalke 04).

După 13 partide jucate Schalke 04 are 20 puncte ,6 partide castigate, 2 la egalitate și 5 pierdute,si ocupa locul 7 in Bundesliga ,dupa infrangerea din etapa a 13-a .
Schalke 04 are patru partide fara victorie, cu toate ca a reusit sa marcheze in toate. si au o singura infrangere pe teren propriu, un 0-3 cu F.C Koln, singura partida de acasa in care n-au reusit sa inscrie.
Bayern München are 37 puncte,12 partide castigate, 1 la egalitate și 0 pierdute,este in continuare pe primul loc in Bundesliga ,urmata de Borussia Dortmund cu 27 de puncte ,si pe locul 3 WfL Wolfsburg cu 24 de puncte.


Schalke 04:
Fährmann , Riether, Höwedes, Matip, Aogo , Goretzka, Neustädter (di Santo-minutul 75) ,Pierre Höjbjerg, Meyer (Reese -minutul 87), Sané ,Jan  Huntelaar (Choupo-Moting-minutul  70).
Bayern Munchen:
Manuel Neuer ,Philipp Lahm,  Javi Martinez,
Benatia (Jerome Boateng -minutul 70), 
David  Alaba, (Rafinha-minutul  84),Xabi Alonso,
 Arturo Vidal , Arjen Robben (Joshua Kimmich minutul 87),Douglas Costa ,
,Thomas Müller, Robert Lewandowski .

La terminarea partidei dintre Schalke 04 si Bayern Munchen ,un grup de asa zisi suporteri suparati pentru infrangerea echipei favorite au agresat pe fanii lui Bayern Munchen ,aceste comportamente de animale salbatice ale acestor cu indulgenta sa ii numesc hooligans ,nu fac cinste nici unui sport sau echipe .
Desi prezente la aceasta partida ,fortele de ordine au intervenit cam tarziu pentru a calma  aceasta situatie de la sfarsitul partidei de la Gelsenkirchen.
                                    Sursa video:YouTube