joi, 5 noiembrie 2015

Bayern München a topit tunurile lui Arsenal Londra.

Ieri seara ,pe Allianz Arena din Munchen ,cu o audienta de aproximativ 70.000 de spectatori,Bayern Munchen a intalnit in cadrul grupei F,din Uefa Champions League ,echipa Arsenal Londra pe care a invins-o la scor.
Scorul final al acestei partide a fost de 5-1(3-0),golurile au fost marcate pentru Bayern Munchen de catre :Robert Lewandowski in minutul 10,si Thomas Muller in minutele 29 si 89,David Alaba minutul 44,si Arjen Roben in minutul 56,pentru Arsenal Londra a inscris Oliver Giroud in minutul 69.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Gianluca Rocchi din Italia.
Cartonase galbene:Mesut Ozil si Joel Campbel (Arsenal Londra).
Arsenal Londra nu a mai fost invinsa cu un asa mare numar de goluri in Uefa Champions League ,au mai fost invinsi doar de A.C Milan cu scorul final de 4-0,si au mai primit decat o singura data 5 goluri in cupele europene ,si anume un 5-2 cu Spartak Moscova in anul 1982.
In aceasta partida Arjen Roben a marcat dupa doar 38 de secunde de la intrarea pe teren ,si devine pentru Bayern Munchen ,rezerva care a marcat cel mai rapid gol.
De remarcat si golul inscris de catre Oliver Giroud care a fost un gol destul de spectaculos.
In aceasta partida au fost destule faze controversate dar cele mai discutate au fost cea din minutul 12 ,cand Mesut Ozil a inscris in poarta aparata de Manuel Neuer,un gol cu umarul dar pe care arbitrul l-a anulat pe motiv de hent ,tot la aceasta faza Mesut Ozil a luat si crtonas galben,parerea mea personala este ca a fost gol perfect valabil ,desi tin cu Bayern Munchen de foarte mult timp nu cred ca este cazul sa avem asemenea arbitraje care pot pune intr-o lumina negativa si imaginea clubului bavarez.
A doua faza contestata a fost trei minute mai tarziu si anume in minutul 15 ,cand Kingsley Coman a fost pur si simplu calcat pe picior in careu ,si arbitrul nu a aratat nimic ,si a lasat jocul sa continuie ,la aceasta faza cred ca se impunea acordarea lovituri de la 11 metri ,dar cum arbitrul este suveran nu mai putem spune nimic.
Bayern Munchen:
Manuel Neuer,Philipp Lahm,Javi Martínez,Jerome Boateng (Mehdi Benatia-minutul 68),David Alaba , Alonso ,Kingsley Coman (Arjen Robben -minutul 54),Thomas Müller,Thiago Alcantara, Douglas Costa ,Robert Lewandowski (Arturo Vidal -minutul 71)

Arsenal Londra:
Petr Cech , Debuchy,Per Mertesacker, Gabriel Paulista,Nacho Monreal ,Francis Coquelin, Santi Cazorla (Chambers-minutul 87),Joel Campbell (Kieran Gibbs -minutul 59), Mesut Özil, A. Sanchez ,Oliver Giroud (Iwobi Alex-minutul 85).
In aceiasi grupa F,pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu ,echipa gazda Olympiakos Pireu a invins echipa Dinamo Zagreb cu scorul de 2-1(0-1).
Golurile pentru Olympiakos Pireu au fost inscrise de catre columbianul Felipe Pardo minutele 65 si 90 ,pentru Dinamo Zagreb a inscris Armin Hozdic in minutul 21.
In clasamentul grupei F,Uefa Champions League ,Bayern Munchen se afla pe primul loc urmata de catre Olympiakos Pireu care are acelasi numar de puncte si anume 9,dar un golaveraj inferior echipei din Munchen .
Iata si clasamentul grupei F,Uefa Champions League:
Echipa
M
V
E
I
D
P
Puncte
4
3
0
1
13
3
9
4
3
0
1
6
6
9
4
1
0
3
6
10
3
4
1
0
3
3
9
3
Urmatoarele partide din aceasta grupa F,vor fi:
Bayern Munchen -Olympiakos Pireu si Arsenal Londra -Dinamo Zagreb,partide ce se vor disputa in data de 24 noiembrie 2015.







eorgios Karaiskakis - Piraeu