luni, 18 noiembrie 2019

Germania învinge Belarus la scor.

Sâmbătă 16 noiembrie 2019, pe stadionul Borussia Park din Monchengladbach, s-a disputat partida din grupa C, a preliminariilor pentru EURO 2020 dintre Germania şi Belarus, această partidă a fost câştigată cu scorul final de 4-0(1-0), de naţionala Germaniei.
La inceputul acestei partide s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Robert Enke care s-a sinucis la varsta de 32 de ani ,dupa ce mai multi ani a fost in depresie dupa disparitia prematura a fiicei sale ,Enke s-a sinucis in data de 10 noiembrie 2009,acesta a evoluat pe postul de portar la echipe de club ca:  Borussia Monchengladbach ,Carl Zeiss Jena, ,Benfica Lisabona, FC Barcelona, Fernerbahce,si Hannover 96.
La aceasta partida au asistat aproximativ 33.165 de spectatori,arbitrul principal al acestei partide a fost Orel Grinfeld  din Israel.
Cartonas galben :Robin Koch (Germania) in minutul 75.
Golurile acestei partide au fost inscrise de:Matthias Ginter in minutul 41,Leon Goretzka in minutul 49,si Toni Kroos in minutele 55 si 83.
În această partidă naţionala Germaniei a prezentat noul său echipament de joc conceput pentru EURO 2020.
Echipa Belarusului a ratat şansa de a înscrie în minutul 75 când Robin Koch l-a faultat în careul propriu pe Pawel Nechaitschik şi a primit cartonaş galben.
După această acţiune de atac oprită prin fault, a fost dictată lovitura de la 11 metri, pe care a executat-o Igor Stasevich dar fără şansa de înscrie, Manuel Neuer a ghicit partea în care a executat jucătorul belarus şi a apărat lovitura de penalty.
La finalul acestei partide antrenorul principal al nationalei Germaniei, Joachim Low a fost nevoit sa faca o schimbare de ultim moment datorita unei accidentari a jucatorului Luca Waldschmit care intrase in minutul 84 in locul lui Serge Gnabry ,in teren a fost introdus Sebastian Rudy pana la finalul partidei.
Germania:
Manuel Neuer, Lukas Klostermann,Matthias Ginter,Robin Koch,Nico Schulz ,Ilkay Gundogan,Joshua Kimmich ,Toni Kroos,Leon Goretzka,Serge Gnabry (Luca Waldschmit-minutul 84-Sebastian Rudy -minutul 91),Timo Werner(Julian Brandt -minutul 68).
Belarus:
Alexander Rutor, Sergej Matweitschuk,Alexander Martinowisch,Nikita Naumov,
Denis Poljakow,Yun Kovalev,Stanislaw Dragun ,Iwan Majewski,Pawel Nechaitschik,Igor Stasewitsch,Denis Lapew,Michail Marchel.
În aceiaşi grupă C, în data de 16 noiembrie 2019, naţională Olandei a remizat la Belfast cu naţională Irlandei de Nord, scor final 0-0.

În clasamentul grupei C, pe primul loc se află Germania cu 18 puncte din şapte partide disputate, urmată de Olanda cu 16 puncte din şapte partide disputate, pe locul trei se află Irlanda de Nord cu 13 puncte din şapte partide disputate, locul patru este ocupat de Belarus cu 4 puncte din opt partide disputate, pe ultimul loc se află echipa Estoniei cu doar un punct din opt partide disputate.

Din această grupă au mai rămas de jucat doar două partide în data de 19 noiembrie 2019, prima partidă este Olanda - Estonia la Amsterdam pe stadionul Johan Cruyff, şi a doua partidă Germania-Irlanda de Nord,această partidă se va disputa la Frankfurt pe stadionul Commerzbank Arena.