joi, 25 februarie 2010

Steaua Rangers -Fenestela Brasov 68 in play-off.


Steaua Rangers a facut spectacol in penultima etapa a play-offului, invingand Fenestela 68 Brasov mai categoric decat arata scorul de 4-2 (1-0, 3-0, 0-2 ).
Cu toata oboseala acumulata in ultimele meciuri, atat datorita programului competitional foarte strans cat si, mai ales, faptului ca le-au terminat mereu in doar doua linii, ros-albastrii au reusit sa-si gaseasca motivatia si sa-si mobilizeze resursele pentru a face o partida de angajament.
Pentru Steaua Rangers au marcat Zsolt Masataleriu (min.13), Ioan Timaru (min. 33), Andrey Butochnov (min. 35) si Roberto Gliga (min 36),.  pentru Fenestela Brasov a marcat Zsolt Balint, autorul unei duble in ultima repriza de joc.


Ultima etapa a play-off-ului programeaza vineri, 26 februarie, incepand cu orele 19, tot la Bucuresti, meciul dintre Steaua Rangers si Progym Gheorgheni , un meci care se anunta mai mult decat interesant, in compania unei echipe aflate intr-o neasteptata crestere de forma, pe care jucatori stelisti au reusit sa o invinga in tur la diferenta de numai un gol.