joi, 28 ianuarie 2010

Finala Cupei Romaniei la Hochei pe gheata

Conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă a stabilit ca finala Cupei României, dintre Steaua Bucureşti şi Sport Club Miercurea Ciuc, programată sâmbătă, să înceapă la ora 13.30, urmând să fie transmisă în direct de postul Antena 1.
De asemenea, începând de miercuri, de la ora 12.00, iubitorii hocheiului care doresc să asiste la duelul dintre eternele rivale îşi vor putea procura un tichet de acces de la casele de bilete ale patinoarelor „Mihai Flamaropol”, din Bucureşti, şi „Lajos Vakar” din Miercurea Ciuc, precum şi de pe internet, prin Eventim România, partenerul Fedraţiei Române de Hochei pe Gheaţă, la adresa http://www.eventim.ro/.
Preţul unui bilet de intrare la finala Cupei României, organizată cu sprijinul companiei Murfatlar, este de 15 lei.
Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, a declarat că echipa care îşi va adjudeca ediţia din acest an a Cupei României, organizată cu sprijinul „Murfatlar”, va fi recompensată cu suma de 20.000 de lei.
“Pot spune, fără să exagerez, că ediţia din acest an a Cupei României a fost un succes din toate punctele de vedere. Important pentru noi, cei din conducerea federaţiei, este că această competiţie a fost mai bine organizată decât cea de anul trecut, semn că începem să creştem de la an la an. Pentru ediţia din acest an, bugetul competiţiei a fost de 20.000 de euro, fiind ajutaţi în acest sens şi de compania Murfatlar. Câştigătoarea din acest an va intra în posesia unui cec în valoare de 20.000 de lei”.
Fondul de premiere alocat pentru ediţia 2009-2010 a Cupei României prevede ca finalista competiţiei va primi 10.000 de lei, în timp ce echipele clasate pe locurile 3-4 să fie recompensate cu câte un cec de 4000 lei.
Din acest an, Federaţia Română de Hochei a preluat toate cheltuielile de organizare ale Cupei României. La meciurile disputate în această competiţie, al cărei sponsor este “Murfatlar”, federaţia închiriază patinoarele pe care se dispută partidele, plăteşte baremurile de arbitraj şi asigură prezenţa unei ambulanţe pe toată durata meciului.
Toate veniturile obţinute din publicitate, drepturi tv şi vânzarea biletelor la meciurile din Cupa României, organizate cu sprijinul "Murfatlar", intră în conturile Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă