luni, 19 februarie 2024

Bayern a treia înfrângere consecutivă.

Duminică 18 februarie 2024, la Bochum pe stadionul Vonovia Ruhrstadion s-a disputat partidă din etapa a 22-a din Bundesliga dintre echipele VfL Bochum şi Bayern München această partidă a fost câştigată de echipa gazdă VfL Bochum cu scorul final de 3-2(2-1).
La această partidă au asistat aproximativ 26.000 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Schlager din Rastatt.

Cartonașe galbene:Bernardo,Losilla (VfL Bochum) / Dayot Upamecano,Leon Goretzka,Kim Min jae(Bayern München).
Cartonas roșu:Dayot Upamecano în minutul 77.
Au înscris în această partidă: Jamal Musiala în minutul 14 şi Harry Kane în minutul 87 pentru Bayern München.
Pentru VfL Bochum au înscris: Takuma Asano în minutul 38, Keven Schlotterbeck în minutul 44, şi Kevin Stöger în minutul 78 din penalty.

VfL Bochum:
Manuel Riemann ,Tim Oermann (Cristian Gamboa -minutul 46),Ivan Ordets,Keven Schlotterbeck, Bernardo ,Erhan Masovic ,Christopher Antwi-Adjei (Moritz-Broni Kwarteng -minutul 78),Anthony Losilla, Stöger, Asano,Moritz Broschinski.
Bayern  München:
Manuel Neuer ,Noussair Mazraoui (Dayot Upamecano - minutul 34), de Ligt,Kim Minjae, Guerreiro (Eric Dier -minutul 78)Joshua Kimmich (Bryan Zaragoza -minutul 63),Leon Goretzka ,Thomas Müller (Mathys Tel -minutul 78),Jamal Musiala,Eric Maxim - Choupo-Moting (Leroy Sané -minutul 63),Harry Kane.
După această înfrângere care este a treia consecutivă în toate competiţiile aceste înfrângeri au fost la Leverkusen (3-0), în prima manșă din Optimile de finală ale Ligii Campionilor cu Lazio la Roma (1-0) și 3-2 cu VfL la Bochum.
Bayern are 50 de puncte şi se află la opt puncte diferenţă de Bayer Leverkusen echipa clasată de pe primul loc în Bundesliga care are 58 de puncte şi 18 victorii consecutive în Bundesliga.
Antrenorul impostor Thomas Tuchel a scăpat controlul asupra a tot ce se întâmplă la Bayern şi nu cred că va mai rezista mult în poziţia de antrenor principal deasemenea el nu îşi asumă niciodată vina asupra nici unei înfrângeri totul este din cauza echipei, dar faptul că el o alcătuieşte la fiecare început de partidă nu spune nimic.
Rezultate etapa a 22-a din Bundesliga sezon 2023/2024.
FC Köln-Werder Bremen=0-1.
VfL Wolfsburg -Borussia Dortmund=1-1.
FSV Mainz 05-FC Augsburg=1-0.
TSG Hoffenheim-Union Berlin=0-1.
FC Heidenheim 1846-Bayer 04 Leverkusen=1-2.
SV Darmstadt 98-VfB Stuttgart=1-2.
RB Leipzig-Borussia Mönchengladbach=2-0.
SC Freiburg-Eintracht Frankfurt=3-3.