duminică, 6 februarie 2011

Bayern pierde la Koln ,si astfel pierde si locul 3 in Bundesliga.

                    
                    
Ieri la Koln,  s-a disputat partida dintre 1. F.C Köln si F.C Bayern Munchen,partida castigata de catre gazde cu scorul de 3-2 ,dupa ce la pauza cei de la Bayern au condus cu scorul de 2-0 , pentru Bayern in prima repriza au marcat :Mario Gomez in minutul 22 si Altintop in minutul 43 ,pentru 2-0 pentru F.C Koln au marcat Clemens minutul 55 ,si Novakovic minutele 62 si 73,la aceasta partida au asistat aproximativ 50.000 spectatori.
Dupa aceasta infrangere Bayern Munchen se claseaza pe locul 5 in Bundesliga cu doar 36 de puncte ,si cu doar un punct mai putin fata de ocupantele 3 si 4 si anume 1.FSV Mainz 05 si Hannover 96 ,la tragerea la sorti pentru cupa Germaniei s-a stabilit ca Bayern Munchen sa joace intr-o singura mansa semifinala cu Schalke 04, la Munchen ,in cea de-a doua semifinala se intalnesc echipele Duisburg si Cottbus cele doua echipe sant din liga a doua germana ,dar sant pe locurile 4 si respecdtiv 7 ,cea ce inseamna ca au totusi sanse de promovare si oricum una din ele va ajunge in finala si chiar si in cazul unei infrangeri va avea o sansa la cupele europene un lucru important pentru orice echipa indiferent de liga.

1. FC Köln: Rensing , Brecko, Geromel, Mohamad, Eichner , Lanig, Matuschyk, Peszko (minutul 90- Ehret), Podolski, Clemens (minutul 90+1 Yalcin), Novakovic (minutul 82- Jajalo).


FC Bayern Munchen :Kraft , Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Luiz Gustavo (minutul 78- Klose), Ottl, Pranjic , Altintop (minutul 64-Franck Ribéry), Bastian Schweinsteiger,Thomas  Müller,Mario Gomez.


Arbitrul acestei partide a fost:Felix Zwayer (Berlin).
Cartonase galbene :- / Badstuber, Lahm