marți, 13 octombrie 2015

Germania învinge cu greu Georgia ,si termina pe primul loc grupa D.

Duminica 11.10.2015,pe stadionul Red Bull Arena din Leipzig ,echipa nationala a Germaniei a disputat ultima partida din grupa D,din preliminarile Campionatului European de fotbal care se va disputa anul viitor in Franta .
In perioada 10 iunie,2016 -10 iulie,2016, se va disputa Campionatul European din Franta,care a ajuns la a 15-a editie si care va avea un format de 24 de echipe ,fata de 16 echipe cum avea in trecut.
Nationala de fotbal a Germaniei a intalnit Georgia ,pe care a invins-o cu scorul final de 2-1(0-0) ,golurile echipei Germaniei au fost marcate de catre Thomas Muller in minutul 50 (din penalty),si Max Kruse in minutul 79,pentru echipa Georgiei a marcat Jaba Kankava in minutul 53.
                                     Sursa video :YouTube.
Germania:
Manuel Neuer , Mattias Ginter, Jerome Boateng ,Mats Hummels, Jonas Hector , Ilkay Gundogan,Toni Kroos, Thomas Muller,Mesut Ozil,Marco Reus (Karim Bellarabi-minutul 90) ,Andre Schurrle (Max Kruse-minutul 76).
Antrenor: Joachim Low

Georgia
Revishvili , Lobzhanidze, Kverkvelia, Amisulashvili, Kashia, Navalovski , Qazaishvili (Kobakhidze-minutul 90), Kankava, Kvekveskiri (Khizanishvili-minutul 78), Okriashvili , Gelashvili (Vatsadze-minutul 46)
Antrenor: Kakhaber Tskhadadze.

Arbitrul principal al acestei partide a fost Pavel Kralovec din Cehia.
Cartonase galbene:
Mats Hummels in minutul 92(Germania)/Giorgi Navalovski in minutul 33,Nukri Revishvili in minutul 49,Tornike Orikashvili in minutul 71,(Georgia).
Cu aceasta victorie impotriva Georgiei ,echipa nationala a Germaniei termina grupa D ,pe primul loc,cu un total de 22 de puncte ,urmata de echipa Poloniei cu 21 de puncte ,si Irlanda cu 18 puncte .
Echipa nationala a Poloniei a invins duminica la Varsovia ,echipa Irlandei cu scorul de 2-1 ,si a obtinut calificarea la Euro 2016 ,alaturi de echipa nationala a Germaniei ,echipa Irlandei va sustine partida de baraj pentru a se califica la Euro 2016.