miercuri, 21 octombrie 2015

Bayern la prima infrangere in Uefa Champions League .

Ieri seara.pe Emirates Stadium din Londra ,in cadrul grupei F din Uefa Champions League,s-a disputat partida dintre Arsenal Londra si Bayern Munchen ,partida castigata cu scorul final de 2-0(0-0),de catre echipa gazda Arsenal Londra,la aceasta partida au asistat aproximativ 59.911 de spectatori.
Golurile au fost marcate de catre :Olivier Giroud in minutul 77,si Mesut Ozil in minutul 94,arbitrul principal al acestei partide a fost Cuneyt Cakr din Turcia.
Bayern Munchen a venit la Londra, dupa o victorie in deplasare in Bundesliga cu Werder Bremen ,cu scorul de 1-0,prin golul marcat de catre Thomas Muller in minutul 23,si era neinvinsa atat in campionat cat si in grupa F,Uefa Champions League,in total avea pana la aceasta partida 12 victorii in toate competiitile,se pare ca cea de-a 13 partida a fost cu una cu ghinion pentru campioana Germaniei .
Desi a pierdut aceasta partida in deplasarea facuta la Londra ,Bayern este in continuare pe primul loc in grupa F,cu 6 puncte si un golaveraj mai bun decat urmatoarea clasata ,adica Olympiakos Pireu care a invins cu scorul de 1-0 ,in partida disputata la Zagreb ,impotriva lui Dinamo Zagreb,a marcat pentru Olympiakos Pireu,Ideye Brown in minutul 79 .

Iata clasamentul grupei F,Uefa Champions League dupa partidele disputate in data de 20.10.2015.
1.Bayern Munchen-6 puncte.8-2.
2.Olympiakos Pireu-6 puncte.4-5.
3.Arsenal Londra-3 puncte.5-5.
4.Dinamo Zagreb-3 puncte.2-7.
Dupa aceasta infrangere ,Bayern Munchen a ratat sansa de a obtine si cea de-a treia victorie pe stadionul Emirates din Londra ,in anul 2013 au castigat cu scorul de 3-1,si in 2014 cu scorul de 2-0. 
Arsenal Londra :
Petr Cech ,Hector Bellerin, Per Mertesacker,Laurent Koscielny,Monreal, Coquelin, Santi Cazorla , Ramsey (Oxlade Chamberlain-minutul 57), Mesut Özil, A. Sanchez (Gibbs -minutul 82),Walcott (Olivier Giroud -minutul 74).
Bayern Munchen:
Manuel Neuer ,Philipp Lahm, Jerome Boateng,David Alaba,Juan Bernat ,Xabi Alonso (Joshua Kimmich-minutul 70),Thomas Müller,Thiago Alcantara, Arturo Vidal (Rafinha -minutul 71), Douglas Costa ,Robert Lewandowski.
Dupa victoria obtinuta ,antrenorul lui Arsenal ,Arsene Wenger devine primul antrenor care il invinge in Uefa Champions League ,pe Pep Guardiola atat ca antrenor al Barcelonei cat si ca antrenor al lui Bayern ,fara nici o legatura cu aceasta infrangere se pare ca actualul antrenor al lui Bayern Munchen ,Pep Guardiola ar ezita sa isi prelungeasca contractul ,si mai are timp doar pana la sfarsitul acestui an ,deja se da ca si oficial faptul ca Pep Guardiola ar dori sa antreneze in Anglia la Manchester City,iar potrivit ziarului german Bild ,oficialii lui Bayern ar fi facut demersurile sa il aduca pe antrenorul italian Carlo Ancelotti care in prezent este liber de contract dupa despartirea de clubul spaniol Real Madrid.