sâmbătă, 7 octombrie 2017

Germania învinge Irlanda de Nord la Belfast si se califica la Campionatul Mondial de fotbal organizat de Rusia in anul 2018.

Joi 5 octombrie 2017,la Belfast pe stadionul Windsor Park s-a disputat partida din grupa C ,dintre Irlanda de Nord si Germania ,din preliminariile de calificare pentru Campionatul Mondial gazduit de Rusia in anul 2018.
Aceasta partida a fost castigata de catre Germania cu scorul final de 3-1(2-0).
la aceasta partida au asistat aproximativ 18.104 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Danny Makkelie din Olanda.
Golurile acestei partide au fost inscrise pentru nationala Germaniei de :Sebastian Rudy in minutul 2,Sandro Wagner in minutul 21 si Joshua Kimmich in minutul 86,pentru echipa gazda Irlanda de Nord a inscris Josh Magennis in minutul 93.
Dupa aceasta a noua victorie din noua partide disputate in grupa C,nationala Germaniei are 27 de puncte si este deja calficata la Campionatul Mondial de fotbal ,organizat de Rusia in anul 2018,nu acelasi lucru se poate spune de echipa gazda a acestei partide Irlanda de Nord care ocupa in prezent locul doi in grupa C ,cu 19 puncte si care va juca la baraj ,pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018 ,gazduit de Rusia.
Irlanda de Nord (5-3-2)
McGovern , Hodson (minutul 46- Dallas), McLaughlin, McAuley, J. Evans, Brunt C. Evans (minutul 80- Saville), Norwood, Davis , Josh Magennis, Lafferty (minutul 69 -Washington).
Antrenor: Martin O'Neill.
Germania (4-2-3-1) 
Ter Stegen ,Joshua Kimmich,Jerome Boateng,Mats Hummels, Marvin Plattenhardt ,Sebastian Rudy,Toni Kroos , Leon Goretzka (minutul 66 Can), Thomas Muller (minutul 83- Stindl), Julian Draxler (minutul 72 - Leroy Sane) Sandro Wagner.
Antrenor: Joachim Low.
Postul german de televiziune RTL a obținut o rată foarte bună cu transmiterea partidei dintre Irlanda de Nord si Germania, in medie, postul tv privat din Köln a înregistrat o audienta de 9,54 milioane de telespectatori (cota de piață a fost de 32,2 %),in prima repriza, RTL a înregistrat chiar și 10,42 milioane de telespectatori.
In aceiasi grupa C ,s-au mai disputat joi 5 octombrie 2017 ,alte doua partide terminate cu urmatoarele rezultate:Azerbaidjan -Cehia=1-2 si San Marino -Norvegia=0-8.
Duminica 8 octombrie 2017, se vor disputa si ultimele 3 partide din aceasta grupa C,din preliminariile pentru calificare la Campinatul Mondial din Rusia din anul 2018,iata si care sunt aceste partide :Cehia-San Marino,Germania-Azerbaidjan si Norbegia -Irlanda de Nord,toate aceste partide vor incepe la ora 21:45(ora României).
Partida Germania-Azerbaidjan poate fi urmarita la tv pe RTL si Digi Sport 2,iar din aceiasi grupa pentru cei interesati de partida Norvegia -Irlanda de Nord aceasta poate fi urmarita la postul tv Digi Sport 3.