sâmbătă, 1 iulie 2017

Nationala Germaniei U21,este noua campioana europeana la fotbal.

Vineri 30.06.2017, pe stadionul Józef Piłsudski, din Cracovia s-a disputat finala Campionatului European de Fotbal, la tineret sub 21 de ani, în această partidă s-au întâlnit echipele Germaniei şi Spaniei.
Această partidă a fost câştigată de către echipa Germaniei în timpul regulamentar de joc, prin golul înscris de către Mitchell Weiser în minutul 40.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Benoit Bastien din Franţa, ajutat la tuşe de către Frederic Haquette şi Hicham Zakran, ambii din Franţa.
Cartonase galbene :Maximilian Arnold in minutul 47,Janik Haberer in minutul 50,Niklas Stark i minutul 52,si Max Meyer in minutul 78,pentru Germania ,Saul Niguez in minutul 43,Marcos Lorente in minutul 54,si Jesus Vallejo in minutul 89,pentru Spania.
Germania :Julian Pollersberk,Jeremy Toljan ,Niklas Stark,Marc Oliver Kempf, Yannik Gerhardt,Mitchell Weiser,Max Meyer,Janik Haberer,Maximilian Arnold ,Serge Gnabry.Maximilian Philipp.
Spania :Arrizabalanga,Hector Bellerin,Jorge Mere Perez,Jesus Vallejo,Jonny Castro ,Saul Niguez,Marcos Llorente ,Dani Ceballos ,Marco Asensio ,Sandro,Gerard Deulofeu.
După această partidă câştigată la Campionatului European de Fotbal U21, echipa Germaniei reuşeşte să câştige al doilea titlu, după cel câştigat în anul 2009, în Suedia când a învins în finala echipa Angliei U21, cu scorul de 4-0.
Ştefan Kunz antrenorul principal al echipei U21 a Germaniei, reuşeşte să câştige al doilea titlu de campion european, primul câştigat în anul 1996 în Anglia, cu naţionala de seniori a Germaniei şi acum în calitate de antrenor al naţionalei U21 a Germaniei.
Cel mai bun jucator al acestui turneu U21,a fost desemnat mijlocasul spaniol Dani Ceballos ,acesta a primit acest titlu chiar pe teren imediat dupa terminarea partidei dintre Germania si Spania,
Dani Ceballos a declarat :"E un sentiment ciudat, de bucurie și tristețe în același timp. Mă bucur că am fost ales cel mai bun jucător al turneului, dar aș da acest premiu la schimb cu medalia de campion european".
Actualul jucaor al lui Betis Sevilla este dorit in prezent atat de Real Madrid cat si de Barcelona .
Mult succes şi echipei de seniori a Germaniei care duminică seară va juca la Sankt Petersburg, pe stadionul Krestovskiy, cu naţionala Chile, în finala Cupei Confederaţiilor ce se desfăşoară în Rusia, sunt sigur că antrenorul Joachim Low va reuşi să alcătuiască cel mai bun 11, deşi din această naţională a Germaniei, care participă la Cupa Confederaţiilor, lipsesc mulţi  jucători cunoscuţi şi de bază ai naţionalei Germaniei.