luni, 9 decembrie 2019

Bayern în cădere liberă în Bundesliga.

Sâmbătă 7 decembrie 2019, la Monchengladbach, pe stadionul Borussia Park s-a disputat partida din etapa cu numărul 14 din Bundesliga, dintre Borussia Monchengladbach şi Bayern München, această partidă a fost câştigată de Borussia Monchengladbach cu scorul final de 2-1(0-0).
La această partidă au asistat aproximativ 54.000 de spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Marco Fritz din Korb.
Cartonase galbene:Bénes, Hofmann, Zakaria (Borussia Monchengladbach)/ Jerome Boateng,Robert Lewandowski, Thiago Alcantara(Bayern München).
Cartonas rosu:Javi Martinez
Golurile acestei partide au fost inscrise de:Ivan Perisic in minutul 49,pentru Bayern München si Ramy Bensebaini in minutele 60 si 92.
Borussia Mönchengladbach:
Sommer ,Lainer, Ginter, Elvedi,Ramy Bensebaini , Zakaria, Bénes (Embolo-minutul 58), Hofmann, Stindl (Raffael-minutul 85)  Pléa (Herrmann-minutul 64), Thuram.
Bayern München:
Manuel Neuer,Joshua Kimmich,Jerome Boateng (minutul 68-Javi Martínez), David Alaba,Alphonso Davies ,Corentin Tolisso (Ivan Perišić-minutul 20), Thiago Alcantara,Leon Goretzka ,Thomas Müller,Robert Lewandowski,Kingsley Coman.
Deşi a condus cu 1-0 în a doua repriză, jucătorii lui Bayern nu au reuşit să menţină diferenţa de un gol şi au fost egalaţi în minutul 60, prin golul înscris de Ramy Bensebaini, acelaşi care a şi adus victoria echipei sale în prelungiri când a înscris din penalty în minutul 92, acelaşi minut când Javi Martinez a faultat în propriul careu pe Mărcuş Thuram şi a primit caronasul roşu.
Bayern a pierdut pentru a doua oară consecutiv în Bundesliga şi se află pe locul 7 în Bundesliga cu 24 de puncte din 14 partide disputate, pe primul loc în Bundesliga se află Borussia Monchengladbach cu 31 de puncte, urmată pe locul doi de RB Leipzig cu 30 de puncte, pe locul trei se află Borussia Dortmund cu 26 de puncte.