miercuri, 7 august 2024

Cuvinte de suflet pentru oameni dragi.

Uneori unele persoane apreciază mai mult banii decât timpul fără să ştie care este diferenţa, această diferenţă se face prin simplul fapt că aproape întotdeauna vei şti câţi bani ai, dar nu vei putea şti niciodată cât timp ţi-a mai rămas din viaţă, cel mai de preţ sunt momentele şi iubirea celor dragi de lângă tine şi asta pentru că nimic nu este veşnic sau permanent, în schimb banii cum vin aşa se şi duc, cel mai de preţ lucru este să fii sănătos să poţi iubi sincer dar în ultimul timp tot mai puţini oameni observă asta sau unii o fac când deja este prea târziu.
Sunt oameni care se vor îndepărta de tine, cel mai simplu este să îi laşi să plece, nu îţi irosi energia încercând să convingi pe cineva să rămână, să te iubească, să te sune, să ţină la tine, să te viziteze sau să rămână aproape de tine, viitorul tău nu este legat de nimeni care pleacă asta nu înseamnă că este o persoană rea înseamnă că pur şi simplu că rolul ei în viaţa ta s-a încheiat.
Pentru a fi fericit ai nevoie să nu urăşti pe nimeni şi asta deoarece viaţa este prea scurtă pentru a pierde timpul urându-i pe ceilalţi, nu te compara niciodată cu altcineva, încearcă doar să fii cea mai bună versiune a ta.
Ce confundă foarte mulţi oameni într-o relaţie este că atenţia şi iubirea nu reprezintă acelaşi lucru, unul dintre lucrurile pe care le-am observat când se produce o ruptură între doi oameni care se iubesc este că atunci când unul dintre ei începe să atragă atenţia din exterior sperand sa se creada ca iubeste mai mult, este o iluzie nu te lăsa păcălit doar pentru că acea persoană oferă mai multă atenţie asta nu înseamnă că iubeşte mai mult.
Nu poţi ajuta pe cineva care nu vrea să fie ajutat dar îţi poţi ruina viaţa încercând să faci asta şi asta doar pentru că vrei să faci bine şi să ajuți acea persoană şi cel mai des întâlnit este cazul în care acea persoană este cea care te-a rănit cel mai mult cel mai bine este să renunţi şi să te concentrezi cel mai bine pe propria ta persoană.
Să nu ceri niciodată cuiva timpul, atenţia sa sau să încerci să îl convingi să te iubească, pentru că nu se merită cel care te va iubi cu adevărat îţi va oferi totul fără ca tu să ceri.
Uneori să spui că îţi pare rău este cel mai dificil lucru de făcut din lume într-o relaţie însă cel mai ieftin lucru de făcut pentru a salva cel mai scump cadou numit relaţie este iertarea.
A ierta este diferit de a uita, iertăm multe în viaţă dar adevărul este că nu uităm nimic din ce nu a fost bine în viaţa noastră.
Câteodată trebuie să realizezi că unii oameni pot fi în inima ta dar nu şi în viaţa ta.