luni, 21 octombrie 2019

Bayern egal la Augsburg.

Sâmbăta în etapa cu numărul 8, din Bundesliga, la Augsburg pe stadionul WWK Arena s-a disputat partida dintre FC Augsburg şi Bayern München, partida terminată la egalitate scor final 2-2(1-1).
Bayern a primit gol după doar 27 de secunde de la începerea partidei, dar a revenit în joc şi a egalat în minutul 14, urmând să preia conducerea pe tabela de marcaj în minutul 49, scorul devenind 2-1 în favoarea echipei din München, şi astfel Bayern se îndrepta spre a şasea victorie la rând pe terenul din Augsburg, deja în minutul 90 probabil nu mai se spera la un rezultat de egalitate, dar în ultimul minut de joc jucătorul islandez Alfreð Finnbogason în vârstă de 30 de ani al echipei din Augsburg a reuşit să înscrie şi să obţină un punct important pentru echipa sa care este pe locul 16 în Bundesliga.
La această partidă au asistat aproximativ 30.660 spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Siebert din Berlin.
Cartonase galbene: Richter, Khedira (FC Augsburg) / Joshua Kimmich, Thiago Alcantara, Javi Martínez(Bayern München).
Golurile acestei partide au fost inscrise de catre :Richter in minutul 1,si  Alfreð Finnbogason in minutul 91 pentru FC Augsburg .
Pentru Bayern München au inscris Robert Lewandowski in minutul 14 ,si Serge Gnabry in minutul 49.
FC Augsburg
Tamas Koubek , Lichtsteiner, Jedvaj, Oxford (Jensen -minutul 63), Udokhai, Max ,Marco Richter (Córdova-minutul 82),Jan Morávek,Rani Khedira,Ruben Vargas , Florian Niederlechner (Alfreð Finnbogason -minutul 68).
Bayern München
Manuel Neuer,Joshua Kimmich,Niklas Süle (David Alaba -minutul 12),
Benjamin Pavard, Lucas Hernández, Thiago Alcantara, Javi Martínez ,Serge Gnabry (Leon Goretzka-minutul 86), Philippe Coutinho (Thomas Müller-minutul 80), Kingsley Coman ,Robert Lewandowski.

In urma acestui rezultat obtinut FC Augsburg are doar 6 puncte si ocupa locul 16 in Bundesliga.
Bayern în această partidă a pierdut nu doar două puncte, dar şi un jucător important prin accidentarea lui Niklas Sule, care după estimările făcute de echipa medicală va lipsi aproape jumătate de an.
După acest egal obţinut în deplasare şi înfrângerea din etapa trecută cu TSG Hoffenheim pe teren propriu, Bayern se clasează pe locul 3 în Bundesliga cu 15 puncte din 8 partide disputate.
Pe prima poziţie în Bundesliga se află Borusssia Monchengladbach cu 16 puncte, urmată pe locul doi de VfL Wolfsburg cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior.
Următoarea partidă pentru Bayern va fi în deplasare la Pireu, în cadrul grupei B din UEFA Champions League, contra echipei Olimpiakos Pireu, această partidă va avea loc în data de 22 octombrie 2019, ora 22:00 (ora României).