joi, 26 aprilie 2012

Bayern este in finala de la München,Te agradezco de corazón, por un momento de felicidad Real Madrid.

Bayern Munchen a invins in returul semifinalei UEFA Champions League de la Madrid ,dupa executarea loviturilor de la 11 metri ,echipa gazda Real Madrid si s-a calificat in finala din data de 19 mai de la Munchen .
Scorul final al returului semifinalei a fost de 2-1(2-1) in favoarea echipei Real Madrid golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo minutele 5 (penalty)si 14,pentru Bayern Munchen a inscris Arjen Robben in minutul 27(penalty),arbitrul principal al acestei partide a fost Viktor Kassai (Ungaria).
Datorita scorului identic din semifinala tur de la Munchen dar in favoarea echipei Bayern Munchen s-au jucat cele doua reprize de prelungiri ,dar scorul a ramas neschimbat desi au fost numeroase ocazii de ambele parti ,dupa executarea loviturilor de la 11 metri scorul final a fost de 3-1 in favoarea echipei Bayern Munchen ,golurile au fost inscrise de David Alaba(1-0),Mario Gomez (2-0),Bastian Scweinsteiger(3-1),singurul gol pentru echipa din Madrid a fost inscris de catre Xabi Alonso.
Au ratat loviturile de la 11 metri urmatori jucatori :Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Kaka pentru Real Madrid,de la Bayern Munchen au ratat Toni Kroos si Philipp Lahm.
Cartonase galbene:Pepe, Arbeloa, Granero (Real Madrid)/ Alaba, Robben, Luiz Gustavo, Badstuber(Bayern Munchen).
                                               Sursa:YouTube

Real Madrid:

Casillas , Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos,
Marcelo- Khedira, Xabi Alonso,
di Maria (Kaka-minutul 75),
Özil (Granero- minutul-111),
Cristiano Ronaldo ,Benzema -
(Higuain -minutul 106).

Bayern Munchen:

Manuel Neuer, Philipp Lahm,Jerome Boateng,
Holger Badstuber,David Alaba,Luiz Gustavo,
Bastian Schweinsteiger,Arjen Robben,
Toni Kroos,Franck Ribéry (Thomas Müller -minutul 95),
Mario Gomez.