joi, 11 februarie 2016

Bayern München invinge la Bochum si se califica in semifinalele Cupei Germaniei.

Ieri seara pe stadionul Rewirpower din Bochum ,in partida disputata in cadrul sferturilor de finala din Cupa Germaniei ,s-au intalnit echipa gazda VfL Bochum si Bayern München,partida castigata cu scorul final de 3-0(1-0), de catre Bayern Munchen .
VfL Bochum este o echipa care evolueaza in Bundesliga 2 ,si care incearca promovoarea in Bundesliga ,pentru viitorul sezon ,tot pe acest stadion ei au reusit sa invinga ocupanta locului doi S.C Freiburg ,in prezent ocupa locul 5 cu 31 de puncte,nu a mai pierdut de 5 partide ,in Cupa Germaniei au invins pe Salmrohr,Kaiserslauten si pe TSV 1860 München ,de mentionat ca in toate aceste partide nu a primit nici un gol .
Pentru Bayern München au marcat :
Robert Lewandowski in minutele 39 si 90 ,si Thiago Alcantara in minutul 61.
De mentionat ca in minutul 44 ,Thomas Müller a ratat o lovitura de la 11 metri.
La aceasta partida au asistat aproximativ 28.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Bastian Dankert din Rostok.
Cartonas galben :Patrick Fabian(VfL Bochum )
Cartonas rosu:Jan Simunek(VfL Bochum )in minutul 43.


                                     Sursa video:YouTube.

VfL Bochum :
Riemann , Celozzi,Patrick Fabian, Bastians, Perthel (Simunek -minutul 28) , Hoogland, Losilla , Bulut, Eisfeld (Cacutalua -minutul 46), Haberer , Terodde (Mlapa -minutul 64)

Bayern München:
Manuel Neuer ,Joshua Kimmich, Holger Badstuber (Arturo Vidal-minutul 79),David Alaba , Philipp Lahm (Juan Bernat -minutul 75), Xabi Alonso (Rafinha-minutul 64), Thiago Alcantara ,Arjen Robben,Thomas Müller, Douglas Costa, Robert Lewandowski.
Iata si rezultatele din celelalte partide din sferturile de finala ale Cupei Germaniei :
Hendeiheim -Hertha Berlin=2-3
Bayern Leverkusen -Werder Bremen=1-3
VfB Stuttgart -Borussia Dortmund=1-3.
A marcat pentru VfB Stuttgart:Lukas Rupp in minutul 21,iar pentru Borussia Dortmund au marcat : Marco Reus in minutul 5,Pieere Emerick Aubameyang in minutul 31 ,si Henrikh Mkhitaryan in minutul 90.
La partida disputata la Stuttgart,pe Mercedes Benz Arena ,aceasta partida a fost intrerupta pentru cateva minute pentru ca fanii echipei din Dortmund au aruncat in minutul 20 al partidei ,cu mingi de tenis pe terenul de joc ,in semn de protest fata de pretul ridicat al biletelor din fotbalul german.
                                        Sursa video:YouTube.
In semifinalele Cupei Germaniei s-au calificat Bayern München ,Hertha Berlin ,Borussia Dortmund,si Werder Bremen.
Iata si programul de desfasurare al partidelor din semifinalele DFB-Cup:
Hertha Berlin -Borussia Dortmund
Bayern München -Werder Bremen