luni, 7 noiembrie 2016

Nationala Germaniei a prezentat echipamentul in care va evolua in partidele de calificare la Cupa Mondiala ,din Rusia 2018.

Duminica seara,la Dusserlof in cadrul  proiectului "Galeria de Fotbal Urban", Federatia Germana de  Fotbal a prezentat impreuna cu furnizorul de echipament sportiv Adidas ,noul echipament al nationalei Germaniei cu care va juca in preliminariile Cupei Mondiale pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia in anul 2018.
Noul tricou al nationalei Germaniei ,este de culoare alba si ,are un guler in forma de V,in culorile drapelului german ,negru ,rosu si galben ,in partea din fata sunt trei embleme reprezentative,prima de la stanga la dreapta este emblema Federatiei de Fotbal Germana (DFB),in mijloc logoul ce reprezinta castigarea Cupei Mondiale in anul 2014 ,si in final emblema Adidas ,pe umerii pana la inceputul manecilor sunt trei dungi negre ,tricoul reprezinta  o varianta retro a echipamentului nationalei Germaniei , la  fel ca si tricoul  folosit la Euro 2016 ,tricoul asigura managmentul calduri si umiditati prin ventilare.
Acest echipament va fi purtat prima oara oficial vineri in partida care se va disputa pe stadionul Olimpico di Serravalie ,in Serravaile din San Marino ,in data de 11 noiembrie 2016.
                            
Ilkay Gundogan si colegii sai de echipa Mesut Ozil si Mats Hummels , prezinta noul echipament Adidas al nationalei Germaniei ,in locuri diferite decat pe stadionul de fotbal .
Nationala de fotbal a Germaniei va juca o noua partida in preliminariile  Cupei Mondiale din 2018,pana in prezent are 3 victorii din tot atatea partide disputate .
Partida de vineri se pare ca va fi una extrem de usoara ,si va fi ca un antrenament pentru selectionerul nationalei Germaniei,Joachim Low ,probabil ca mai interesanta va fi partida amicala programata la distanta de doar 4 zile in data de 15 noiembrie 2016,pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano ,contra echipei nationale a Italiei.
Antrenorul Joachim Low a decis sa menajeze  principali  jucatori ai nationalei si sa joace si cu jucatorii mai putin  folositi in partidele disputate de nationala Germaniei ,se pare ca Mesut Ozil nici macar nu a  fost convocat pentru cele doua partide urmatoare ,iar Toni Kroos  va  juca doar in una din cele doua partide .
Pentru a nu se intelege gresit aceasta decizie a lui Joachim Low ,antrenorul a specificat ca jucatorii care nu au  fost convocati ,vor fi  folositi in  partidele mai importante ale nationalei Germaniei.
Iata si declaratile antrenorului nationalei Germaniei :"Jucatorii din campionatele de top nu au pauza de iarna si de aceea cred ca e mai bine sa le nu aglomeram si mai mult programul. Vom apela la ei cand va fi nevoie".
"Nu vreau sa fiu arogant inaintea partidei cu San Marino, vom  fi  foarte concentrati si seriosi, dar vom acorda minute si altor  fotbalisti",
Partida in care nationala Germaniei va  juca in noul echipament va  fi transmisa in direct de postul de televiziune RTL ,vineri 11 noiembrie cu incepere de la ora 21:45 (ora Romaniei).