joi, 14 noiembrie 2019

Naţionala Germaniei a prezentat noul echipament pentru EURO 2020.

Naţionala de fotbal a Germaniei a prezentat noul echipament de joc pentru EURO 2020, noul echipament va fi folosit pentru prima oara în data de 16 noiembrie 2019, în partida de pe stadionul Borussia Park din Monchengladbach, contra echipei Belarusului în preliminariile EURO 2020.
Designeri firmei Adidas au creat tricoul naţionalei Germaniei, de culoare albă cu dungi negre pe orizontal, gulerul de culoare neagră la baza gâtului,tot de culoare neagra se afla în partea stângă logo-ul Federaţiei Germane de Fotbal ,deasupra acestuia au pus cele patru stele ce simbolizează cele patru titluri mondiale câştigate în anii:1954,1974,1990 şi 2014.în partea dreaptă de culoare neagra este logo-ul firmei producătoare a echipamentului, mânecile au dungi negre in vertical si sunt cu cele trei culori ale drapelului Germaniei, respectiv negru, roşu şi galben auriu.
Tricoul de joc al portarului va fi de culoare roşie,cu trei dungi pe umeri ,cu logo-ul naţionalei Germaniei în partea stângă şi cele patru stele deasupra, în partea dreaptă logo-ul Adidas, toate aceste elemente sunt de culoare neagră.
Noul tricou va fi disponibil din data de 18 noiembrie 2019 ,in toate magazinele specializate care comercializeaza echipament sportiv marca Adidas,sau pe site-ul Federatiei Germane de Fotbal la rubrica Fanshop (www.dfb-fanshop.de)
Varianta de replica a tricoului nationalei Germaniei va avea pretul de 89,95 euro,si 65,95 euro varianta replica pentru copii.
Pretul variantei autentice a tricoului nationalei Germaniei cu tiv curbat si tehnologia Adidas Heatready va fi de 129,95 euro .
Jürgen Rank, director de proiectare la firma Adidas a spus urmatoarele:
Spre deosebire de obișnuita lucrare pur digitală pe computer, de această dată, designerii brandului cu cele trei dungi au urmărit o abordare artizanală. „Arta și fotbalul au multe în comun”.

„Ambele discipline reunesc oameni din întreaga lume și acționează ca limbi universale. O echipă prosperă la jucători cu diferențe de stil, fizică și înțelegere tactică. Pe de altă parte, arta înseamnă creativitate, inspirație, încredere în sine și autenticitate - valori pe care fiecare fan le dorește pentru echipa sa preferată. "
În clasamentul all time naţionala Germaniei ocupă primul loc, şi asta datorită criteriului de puncte acumulate până acum, naţionala Germaniei are 90 de puncte, şi este urmată de Franţa 69 de puncte, Spania 68 de puncte, şi Italia cu 64 de puncte.
Naţionala Germaniei a câştigat Campionatul European de Fotbal de trei ori în anii:1972,1980 şi 1996.