joi, 19 decembrie 2019

Bayern victorie in prelungiri la Freiburg.

Ieri seară, la Freiburg pe stadionul Schwarzwald s-a disputat partidă din etapa a 16-a din Bundesliga, dintre Sport Club Freiburg şi Bayern München, această partidă a fost câştigată cu scorul final de 3-1 (1-0), de Bayern München.
La această partidă au asistat aproximativ 24.000 de spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Sascha Stegemann din Niederkassel
Caronase galbene:Thomas Müller,Robert Lewandowski, Thiago Alcantara.
Golurile acestei partide ai fost inscrise de :Robert Lewandowski in minutul 16,Joshua Zirkzee in minutul 92 si Serge Gnabry in minutul 95,pentru Bayern  München,si Vicenzo Grifo in minutul 59 pentru Sport Club Freiburg.
Antrenorul lui Bayern, Hâns Dieter Flick a fost extrem de inspirat când l-a întrodus în teren pe Joshua Zirkzee în minutul 90, acesta a reuşit să înscrie două minute mai târziu când nimeni nu se mai aştepta şi reuşea să aducă golul pentru cele trei puncte atât de importante pentru Bayern, golul venit în minutul 95 înscris de Serge Gnabry practic nici nu mai conta, Bayern câştigase nu doar trei puncte dar şi urcarea în clasament până pe locul trei.
Sport Club Freiburg:
Mark Flekken ,Moke Frantz (Kwon-minutul 54), Manuel Gulde,Dominique Heintz ,Christian Günter ,Ianik Haberer, Robin Koch, Nicolas Höfler, Vicenzo Grifo (Borrello minutul 75)Nils Petersen, Lucas Höler.
Bayern München:
Manuel Neuer,Joshua Kimmich, Benjamin Pavard, David Alaba, Alphonso Davies ,Thiago Alcantara, Philippe Coutinho (Joshua Zirkzee -minutul 90) Thomas Müller (Javi Martínez-minutul 63) Ivan Perišić, Serge Gnabry,Robert Lewandowski.
După această victorie obţinută în prelungirile partidei disputate la Freiburg, Bayern ocupă locul trei în Bundesliga cu 30 de puncte din 16 partide disputate, pe primul loc se află RB Leipzig cu 34 de puncte, şi la acelaşi număr de puncte dar golaveraj inferior se află Borussia Mönchengladbach pe locul doi, pe locul patru se află Borussia Dortmund cu 30 de puncte din 16 partide disputate.
Clasamentul actual din Bundesliga ar fi arătat altfel dacă în această etapă cu numărul 16, Borussia Dortmund nu ar fi remizat pe teren propriu cu RB Leipzig scor final 3-3, şi asta după ce Borussia a avut un avantaj de două goluri în prima repriză.
Iata si rezultatele etapei a 16-a din Bundesliga:
Werder Bremen-FSV Mainz 05=0-5(0-4).
Borussia Dortmund -RB Leipzig =3-3(2-0).
FC Augsburg-Fortuna Düsseldorf=3-0(1-0).
Union Berlin- TSG Hoffenheim 1899=0-2(0-0).
Bayer Leverkusen-Hertha Berlin=0-1(0-0).
Borussia Mönchengladbach-SC Paderborn 07=2-0(0-0).
VfL Wolfsburg -FC Schalke 04=1-1(0-0).
Eintracht Frankfurt -FC Köln=2-4(2-1).