luni, 29 august 2022

Bayern prima remiză pe Allianz Arena în sezonul 2022/23 din Bundesliga.

Sâmbătă 27 august 2022, la München pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida dintre Bayern München şi Borussia Monchegladbach din etapa cu numărul 4 din Bundesliga, această partidă s-a terminat la egalitate scor final 1-1(0-1).
La această partidă au asistat aproximativ 75.000 de spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Schlager.
Cartonașe galbene: Joshua Kimmich, Sabitzer, Leroy Sané,Julian Nagelsmann,Benjamin Pavard (Bayern München) /Alassane Pléa ,Cristoph Kramer (Borussia Monchegladbach).
Golurile acestei partide au fost înscrise de: Marcus Turam (Borussia Monchegladbach) în minutul 43 şi de Leroy Sane în minutul 83 pentru Bayern München.
Leroy Sane a reuşit în cele din urmă să îl învingă cu un şut plasat din interiorul careului pe Yann Sommer în minutul 83 şi să aducă scorul la egalitate pe Allianz Arena.
În clasament după 4 etape disputate în Bundesliga conduce Bayern München cu 10 puncte, pe locul 2 se află Union Berlin cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior pe locul 3 se află FC Freiburg cu 9 puncte.
Bayern  München:
Manuel Neuer , Benjamin Pavard,Dayot Upamecano, Luca Hernández, Alphonso Davies ,Thomas Müller, Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer (Jamal Musiala -minutul 67), Kingsley Coman ,Sadio Mané (Serge Gnabry -minutul 68),Leroy  Sané (Matthijs de Ligt -minutul 85)
Borussia Mönchengladbach:
Yann Sommer ,Joe Scally, Ko Itakura, Nico Elvedi, Luca Netz ,Cristoph Kramer,Manu Koné (Tony Jantschke-minutul 85) Jonas Hofmann (Patrik Herrmann-minutul 85), Florian Neuhaus (Friedrich -minutul 77), 
Alassane Pléa (Haness Wolf -minutul 52) Marcus Thuram.
De remarcat in aceasta partidă portarul Borussiei Mönchengladbach care a avut 19 intervenţii salvatoare pentru echipa sa, portarul elveţian al celor de la Borussia a avut 35 de şuturi la poartă de la începutul partidei şi până la final dintre care 20 au fost pe spaţiul porţii.
Yann Sommer a stabilit un record de şuturi apărate în Bundesliga, în istoria de 59 de ani a campionatului german nici un alt portar nu a avut atâtea intervenţii salvatoare într-o partidă.
Iata si rezultatele etapei cu numarul 4 din Bundesliga sezonul 2022/23.
SC Freiburg -VfL Bochum=1-0.
RB Leipzig -VfL Wolsburg=2-0.
FSV Mainz -Bayer Leverkusen=0-3.
TSG Hoffenheim -FC Augsburg=1-0.
Hertha Berlin -Borussia Dortmund=0-1.
SC Schalke 04-Union Berlin =1-6.
FC Köln- VfB Stuttgart=0-0.
Werder Bremen -Eintracht Frankfurt=3-4.