luni, 22 august 2022

Victorie la scor la Bochum.

Duminică 21 august 2022, în etapa cu numărul 3 din Bundesliga s-a disputat la Bochum pe stadionul  Vonovia Ruhr partida dintre VfL Bochum şi Bayern München, această partidă s-a terminat cu victoria la scor a oaspeţilor scorul final al acestei partide a fost de 7-0(4-0).
Arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Siebert din Berlin la această partidă au asistat aproximativ 26.000 de spectatori.
Cartonas galben:Saidy Janko (VfL Bochum).
Golurile acestei partide au fost înscrise de Leroy Sane în minutul 4, de Ligt în minutul 25, Kingsley Coman în minutul 33, Sadio Mane în minutele 42 şi 59 (din penalty), Cristian Gamboa în minutul 69 autogol şi Serge Gnabry în minutul 76.
VfL Bochum:
Riemann - Gamboa, Ordets (Mašović -minutul 85), Heintz, Janko (Osei-Tutu -minutul 70) - Losilla, Stöger - Asano (Góralski -minutul68), Förster (Holtmann-minutul 68) - Zoller (Lampopolus-minutul 85), Hofmann.
Bayern  München:
Manuel Neuer ,Benjamin Pavard (Mazraoui -minutul 67), de Ligt, Upamecano, Hernández (Stanišić 62) Thomas Müller (Serge Gnabry -minutul 67),Joshua Kimmich, Sabitzer (Gravenberch 62), Kingsley Coman,Sadio Mané (Vidović 72),Leroy Sané.

După această a treia etapă din Bundesliga clasamentul este următorul: Bayern locul 1 cu 9 puncte urmată de Borussia Monchegladbach cu 7 puncte pe locul 2 pe locul 3 cu acelaşi număr de puncte cu locul 2 dar golaveraj inferior se află FC Union Berlin.
Iata si rezultatele etapei cu numarul 3 din Bundesliga sezon 2022/2023:
Borussia Monchegladbach-Hertha Berlin=1-0
Borussia Dortmund -Werder Bremen =2-3
Bayer Leverkusen-TSG Hoffenheim =0-3
VfL Wolfsburg-Schalke 04=0-0
FC Augsburg -FSV Mainz=1-2
VfB s=Stuttgart -SC Freiburg=0-1
FC Union Berlin -RB Leipzig=2-1
Eintracht Frankfurt-FC Köln =1-1
În această etapă cea mai interesantă partidă a fost cea dintre Borussia Dortmund şi Werder Bremen, această partidă s-a terminat cu victoria oaspeţilor deşi gazdele au condus până în minutul 88 cu scorul de 2-0 prin golurile înscrise de Julian Brandt în minutul 45+2 şi Raphael Guerreiro în minutul 77.
Werder Bremen a reuşit să înscrie trei goluri pe final de partidă, de remarcat faptul că cei trei marcatori au fost introduşi în teren după minutul 70 de către antrenorul Ole Werner.
Primul gol al lui Werder Bremen a fost înscris în minutul 89 de către Lee Buchanan, în prelungirile acestei partide disputate la Dortmund a mai înscris şi Niklas Schmit în minutul 90+3 şi totul părea că această partidă se va termina la egalitate.
În minutul 95 Oliver Burke a scăpat de marcajul făcut de Wolf şi a înscris în poarta apărată de Gregor Kobel, scorul devenea 3-2 şi această partidă devine una dintre cele mai spectaculoase reveniri pe final de partidă din Bundesliga.