luni, 6 martie 2017

Bayern de neinvins in Bundesliga ,victorie la Köln .

Sambata 4 martie 2017 ,in etapa cu numarul 23 din Bundesliga,la Köln pe stadionul RheinEnergie s-a disputat partida dinte 1.FC Köln si Bayern München ,partida terminata cu victoria echipei Bayern München cu scorul final de 3-0(1-0).,pana la aceasta partida echipa gazda 1.FC Köln era neinvinsa pe teren propriu,ocupanta locului sapte in Bundesliga ,nu pornea ca favorita in aceasta partida dar spera la macar un rezultat de egalitate .
La aceasta partida au asistat aproximativ 50.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Jochen Drees din Münster-Sarmsheim .
Cartonase galbene :Arturo Vidal in minutul 34, Juan  Bernat in minutul 80.(Bayern  München).
Golurile acestei partide au fost inscrise de catre :Javi Martinez in minutul 25,Juan Bernat in minutul 48,si Franck Ribery in minutul 90.
Bayern este de neinvins in Bundesliga si s-a distantat dupa aceasta victorie la 7 puncte de locul doi in Bundesliga ,de mentionat ca RB Leipzig a remizat in deplasare la Aigsburg si astfel s-a creat o distanta destul de mare fata de locul 1 ,e greu de crezut ca Bayern mai poate pierde titlul de campioana in acest sezon in cele 11 etape ramase pana la final,dar fotbalul se joaca pe goluri si pe puncte si orice este posibil .
FC Köln
Kessler, Olkowski, Sörensen (Maroh -minutul 56), Subotic, Rausch , Höger (Jojic-minutul  73), Heintz , Clemens (Rudnevs-minutul  63), Zoller, Osako,,Modeste.
Bayern  München:
Manuel Neuer,Philipp  Lahm, Javi Martínez,David  Alaba, Juan Bernat , Thiago, Vidal (Kimmich 73) - Coman (Rafinha-minutul 82), Müller, Costa (Franck Ribéry-minutul 52) - Lewandowski
Clasamentul dupa disputarea etapei a 23 -a in Bundesliga este urmatorul ,pe primul loc Bayern cu 56 de puncte ,pe locul doi RB Leipzig cu 49 de puncte ,locul trei este ocupat de Borussia Dortmund cu 43 de puncte ,si pe locul patru TSG 1899 Hoffenheim cu 41 de puncte.
Urmatoarea partida importanta pentru Bayern este maine 7 martie 2017, in returul Optimilor de finala din Uefa Champions League ,cand va intalni la Londra ,pe stadionul Emirates ,pe Arsenal Londra ,scorul final al partidei tur de la  München a fost de 5-1 pentru Bayern  München.