luni, 6 noiembrie 2023

Bayern victorie la scor în Der Klassiker.

Sâmbătă seara în data de 4 noiembrie 2023, la Dortmund pe stadionul Signal Iduna Park s-a disputat partida din etapa a 10 -a din Bundesliga dintre Borussia Dortmund şi Bayern München.
Această partidă a fost câştigată cu scorul final de 4-0(2-0) de Bayern München care după această victorie în Bundesliga rămâne în continuare pe locul 2 cu 26 de puncte, la două puncte diferenţa de Bayer Leverkusen care se află pe primul loc cu 28 de puncte.
La această partidă au asistat aproximativ 81.365 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Deniz Aytekin din Oberasbach.
Cartonase galbene:Mats Hummels, Ryerson, Sabitzer(Borussia Dortmund) /Leroy Sané,Konrad Laimer(Bayern München).
Au înscris în această partidă: Dayot Upamecano în minutul 4 şi Harry Kane în minutele 9,72 şi 90+3.
Harry Kane a atins o medie formidabilă la primul său sezon în Bundesliga acesta are 15 goluri în primele zece partide.
Harry Kane a reușit al doilea hattrick consecutiv în Bundesliga, în Der Klassiker câștigat  Dortmund .
 În cele 14 partide jucate pentru Bayern, atacantul englez a influențat 24 de goluri. Doar Gerd Muller a mai semnat un hattrick bavarez pe terenul Borussiei, acum 53 de ani.
Harry Kane are cele mai multe goluri înscrise până acum în 7 din cele mai bune campionate de fotbal din Europa, nici un alt fotbalist nu are 15 goluri înscrise în actualul campionat.
Harry Kane a înscris deja jumătate din golurile înscrise în sezonul trecut pentru Tottenham Hotspur unde a înscris 30 de goluri.
Harry Kane la terminarea acestei partide din Der Klassiker a luat acasă mingea care a înscris de trei ori în poarta Borrusiei Dortmund.

Borussia Dortmund:
Gregor Kobel ,Marius Wolf (Niklas Süle -minutul 46),Mats Hummels,Nico  Schlotterbeck, Julian Ryerson ,Marcel Sabitzer, Salih Özcan (Felix Nmecha -minutul 57)Marco Reus, Julian Brandt (Youssoufa Moukoko 67),Donyell Malen (Adeyemi-minutul 57) Niclas Füllkrug (Sebastien Haller -minutul 79).

Bayern München:
Manuel Neuer ,Noussair Mazraoui,Dayot Upamecano (Aleksandar Pavlović -minutul 60), Kim Min Jae, Davies Konrand Laimer,Leon Goretzka ,Kingsley Coman,Jamal Musiala (Eric Maxim Choupo-Moting -minutul 89),Leroy Sané (Thomas Müller-minutul 89) Harry Kane.
Rezultate etapa a 10-a Bundesliga sezon 2023/2024.
SV Darmstadt  98 -VfL Bochum=1-2.
Union Berlin-Eintracht Frankfurt =0-3.
SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach=3-3.
FSV Mainz -RB Leipzig=2-0.
FC Koln- FC Augsburg=1-1.
TSG Hoffenheim-Bayer Leverkusen 04=2-3.
VfL Wolfsburg- SV Werder Bremen=2-2.
FC Heidenheim1846- VfB Stuttgart=2-0.