joi, 11 aprilie 2024

Brave browserul fără reclame.

                        Cel mai enervant lucru este când te uiţi la un videoclip pe YouTube sau asculţi muzică pe telefon, laptop sau desktop şi apare o reclamă sau de cele mai multe ori chiar două sau şi mai rău trebuie să dai uneori şi Skip Ad (Sări peste) pentru a continua vizionarea sau asculta muzica dorită.Pentru a scăpa de acest aspect poţi schimba browserul care îl utilizezi cu un browser rapid şi sigur care te va scăpa de orice reclamă nedorită acesta se numeşte Brave.
Cu acest browser poţi asculta muzica dorită pe telefonul mobil cu ecranul închis fără grija că acumulatorul se descărca mai repede datorită ecranului deschis sau că se poate apăsa accidental ecranul şi muzica sau videoclipul să se oprească.
După instalarea browserului Brave se va accesa https://www.youtube.com şi se va accesa în colţul din dreapta cele trei puncte se va afişa un drop down care va avea mai jos scris versiune desktop după această setare veţi avea YouTube la fel ca pe laptop sau desktop şi veţi putea asculta în fundal cu ecranul închis orice videoclip de pe Youtube având şi posibilitatea să îl opriţi oricând doriţi de pe ecranul telefonului.
Browserul Brave poate fi găsit și descărcat din magazinele Play sau App Store sau pe https://brave.com/.Browserul Brave oferă câteva caracteristici unice ca niciun alt browser ,de exemplu vă permite să câștigați recompense urmărind reclame care respectă confidențialitatea, pe care apoi le puteți dona pentru a susține creatorii preferați.
Brave șterge toate modulele cookie proaste și împiedică urmărirea implicită a oricărui software terță parte neautorizat. Aceasta înseamnă că chiar înainte de a-i configura setările Brave se va asigura că toate activitățile tale online sunt în siguranță din prima zi.

Brave oferă blocare de reclame și blocare de urmărire, astfel încât să devină imposibil pentru orice terță parte să vă monitorizeze istoricul web sau să vă perturbe experiența cu ferestre pop-up enervante.Fondat în anul 2016 browserul Brave este unul dintre cei mai promițători participanți din industrie este mai rapid decât Mozilla Firefox și Chrome, combinația puternică de funcții nelimitate și un design simplu l-au ajutat să câștige deja peste 36 de milioane de utilizatori.
Browserul Brave răsplăteşte utilizatorii care sunt de acord cu apariţia reclamelor prin creditarea în contul tău sub forma de token BAT (Basic Attention Token) şi îţi dă cam 70% din suma obţinută în schimbul apariţiei reclamelor.
BAT este o criptomonedă a browserului Brave aceasta poate fi schimbată cu alte criptomonede sau dolari ori euro.