miercuri, 16 noiembrie 2016

Nationala Germaniei a remizat in amicalul contra Italiei la Milano.

Ieri seara pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano,s-au intalnit intr-o partida amicala echipele Italiei si Germaniei ,aceasta partida s-a terminat la egalitate cu scorul final de 0-0.
La aceasta partida au asistat aproximativ 45.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Artur Soarez Dias din Portugalia.
La aceasta partida portarul  italian Gianluigi Buffon a ajuns la 167 de selectii ,aceasta este a treia intalnire din acest an intre cele doua echipe nationale ,primele doua le-a castigat echipa Germaniei ,in prima partida din acest an scorul a fost de 4-1,partida fiind una amicala ,iar a doua partida castigata a fost una oficiala in cadrul Euro 2016 ,unde echipa Germaniei a castigat la loviturile de departajare in sferturile de finala . 
Din lotul nationalei Germaniei pentru aceste doua partide au lipsit Manuel Neuer ,Toni Kroos si Julian Brandt care au fost lasati la echipele de club ,deasemeni au lipsit si trei jucatori care fiind accidentati nu au mai fost convocati la lot ,acestia sunt Jerome Boateng ,Julian Draxler si Andre Schurrle.
Cartonase galbene:
Jonathan Tah (Germania) in minutul 61 si Ilkay Gundogan in minutul 84(Germania).
Italia:
Gianluigi Buffon(Gianluigi Donnarumma-minutul 46),Daniele Rugani,Leonardo Bonucci,Alessio Romagnoli( Davide Astori -minutul 46),Davide Zappacota,Daniele De Rossi,Marco Parlo,Matteo Darmian,Eder Martins( Federico Bernadeschi-minutul 68),Andrea Belotti,Ciro Immobile.
Germania:
Bend Leno,Benedikt Howedes,Shkodran Mustafi, Yannuck Gerhardt, Mats Hummels (Jonathan Tah-minutul 46),Leon Goretzka(Serge Gnabry-minutul 60),Julian Weigl (Mario Gotze -minutul 70), Sebastian Rudy,Joshua Kimmich,Ikay Gundogan,Thomas Muller(Kevin Volland -minutul 60).
O  partida amicala in care antrenorul  nationalei Germaniei a reusit sa isi faca o parere si despre mai tineri  jucatori pe care i-a  folosit atat in aceasta partida amicala cat si in partida disputata in grupa C ,cu echipa nationala a San Marino din urma cu 4 zile ,pe care a invins-o cu scorul final de 8-0(3-0).
Golurile partidei cu San Marino au fost inscrise de catre:Sami Khedira in minutul 7,Serge Gnabry in minutele 9,58,si 76,Jonas Hector in minutele 32 si 65,Kevin Volland in minutul 85,si Mattia Stefaneli in minutul 82 (auto gol).
In grupa C, dupa patru partide disputate conduce echipa Germaniei cu 12 puncte si nici un gol primit,pe locul doi se afla echipa Irlandei de Nord cu 7 puncte la fel ca si echipa Azerbaijanului care ocupa locul 3 .
Urmatoarea partida amicala a nationalei Germaniei va avea loc in data de 22 Martie 2017 ,la Dortmund pe stadionul Signal Iduna Park,contra echipei Angliei ,iar la distanta de patru zile va avea loc in data de 26 Martie 2017, partida din grupa C,contra echipei Azerbaijanului.