marți, 5 decembrie 2017

Super Bayern invinge pe Paris Saint Germain la München in Uefa Champions League.

Astazi 5 decembrie 2017,la München pe stadionul Allianz Arena s-a disputat in grupa B ,in Uefa Champions League partida dintre Bayern München si  Paris Saint Germain ,partida castigata de Bayern München cu scorul final de 3-1(2-0).
Golurile acestei partide au fost inscrise de:Robert Lewandowski in minutul 8 ,si Corentin Tolliso in minutele 37 si 69 pentru Bayern ,si Kylian Sammi Mbappe in minutul 50 pentru Paris Saint Germain .
La aceasta partida au asistat aproximativ 72.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Cüneyt Çakir din Turcia.
Cartonase galbene:Joshua Kimmich, James Rodriguez,Corentin Tolisso,Sebastian Rudy (Bayern München ) / Marquinhos, Julian Draxler(Paris Saint Germain).
Bayern München:
Sven Ulreich ,Joshua Kimmich, Niklas Süle, Mats Hummels,David Alaba (Rafinha -minutul 85) Corentin Tolisso, Sebastian Rudy , Coman, James Rodriguez (Arturo Vidal-minutul 83),Franck Ribéry (Thomas Müller-minutul 67)Robert Lewandowski.
Paris Saint Germain:
Alphonse Aréola , Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva (Presnel Kimpembé -minutul 72), Kurzawa , Verratti, Rabiot,Julian Draxler (Lo Celso 90+1) ,Kylian Sammi Mbappé, Cavani, Neymar da Silva Santos.
Aceasta ultima partida din grupa B ,dintre Bayern München si Paris Saint Germain a desemnat si castigatoarea acestei grupe ,aceasta este Paris Saint Germain care a terminat aceasta grupa cu 15 puncte la fel ca si ocupanta locului doi Bayern München dar care are un golaveraj inferior ,pentru a castiga aceasta grupa echipa antrenata de Jupp Heynckes
ar fi trebuit sa invinga in aceasta ultima partida la o diferenta de 4 goluri fara sa mai primeasca niciunul ,important este ca Bayern si-a luat revansa in fata celor de la Paris Saint Germain pe Allianz Arena si s-a calificat de pe a doua pozitie din grupa ,urmand sa isi afle viitoarea adversara in data de 11 decembrie 2017,cand la Nyon vor avea loc tragerile la sorti Uefa Champions League pentru Optimile de finala.
In aceiasi grupa B,tot azi la Glasgow pe stadionul Celtic Park ,s-a disputat si partida dintre Celtic Glasgow si Royal Sporting Club Anderlecht ,partida terminata cu victoria echipei belgiene Royal Sporting Club Anderlecht care a invins cu scorul final de 1-0(0-0),pe Celtic Glasgow, golul victoriei belgienilor din minutul 62 al partidei a fost de fapt un autogol al lui Jozo Šimunović  fundasul echipei Celtic Glasgow.
Urmatoarea partida pe care o va disputa Bayern München va fi in data de 12.09.2017 in cadrul Bundesliga in deplasarea de la Frankfurt cand vor intalni pe Eintracht Frankfurt in etapa cu numarul 15.