marți, 13 martie 2012

Bayern München s-a calificat in Sferturile de finala ale Uefa Champions League.

Astazi 13.03.2012,pe Allianz Arena din Munchen s-a disputat partida retur din optimile de finala Uefa Champions League,dintre Bayern Munchen si F.C Basel ,partida incheiata cu scorul final de 7-0 (3-0),in partida tur disputata la Basel ,scorul a fost de 1-0 pentru F.C Basel,la aceasta partida au asistat aproximativ 66.000 de spectatori,arbitrul acestei partide a fost englezul Mark Clattenburg,cartonase galbene au fost primite de catre :
Jerome Boateng(Bayern Munchen), Marco Streller si Adilson Cabral(F.C Basel).
De mentionat ca nici o echipa elvetiana nu a reusit sa inscrie pana acum la Munchen ,golurile pentru Bayern Munchen au fost inscrise de catre:
Mario Gomez (4)in minutele:44,50,61,si 67,Arjen Robben(2),in minutele 10 si 81,Thomas Muller(1),in minutul 42.
La aceasta partida au fost prezenti Joachim Low,antrenorul echipei nationale de fotbal a Germaniei(DFB),si directorul sportiv(DFB),Matthias Sammer.
Ziua de marti 13 nu a purtat ghinion echipei din Munchen care mai are totusi un drum destul de greu pana la finala care se v-a disputa pe Allianz Arena din Munchen in data de 19.05.2012. 
Bayern Munchen:
Manuel Neuer ,Philipp Lahm,Jerome Boateng,
Holger Badstuber,David Alaba , Luiz Gustavo,
Toni Kroos ,Arjen Robben (Tymoshchuk-minutul 82),
Thomas Müller (Bastian Schweinsteiger –minutul 70),
Franck Ribéry (Pranjic –minutul 79) Mario Gomez.
                                   
                                             F.C Basel 1893
YannSommer , Markus Steinhöfer-(Philipp Degen–minutul 70),David Abraham,Aleksandar Dragovic,Joo Ho Park ,Xherdan Shaqiri -(Jacques Zoua-minutul 80), Adilson Cabral,Granit Xhaka,Fabian Frei- (Stocker-minutul 62),Alex Frei, Marco Streller
                                       Sursa:YouTube
 
  Echipele calificate in sferturile de finala ale Uefa Champions League :
Apoel Nicosia (Cipru), FC Barcelona (Spania),
Benfica Lisabona (Portugalia), AC Milan (Italia),
Real Madrid (Spania), Chelsea Londra (Anglia),
Bayern Munchen (Germania), Olympique Marseille (Franta).
Tragerea la sorti pentru sferturile de finala si semifinalele Champions League, va avea loc pe 16 martie 2012, orele 12:45 la Nyon-Elvetia.
Sferturile de finala in zilele de 27 si 28 Martie,pentru partidele tur urmand ca returul sa se dispute in zilele de 3 si 4 Aprilie.
Semifinalele vor avea loc in zilele de 17 si 18 Aprilie,pentru partidele tur urmand ca returul sa se dispute in zilele de 24 si 25 Aprilie.