marți, 22 mai 2018

Sfârşit de sezon dezastruos pentru Bayern München.

Deşi Bayern avea un final de sezon care se putea termina dacă nu cu trei reuşite măcar cu două, iată că Bayern nu a reuşit decât să câştige tittlul de campioană a Germaniei, faptul că acest titlu este câştigat pentru a şasea oară consecutiv nu prea mai încânta pe nimeni după înfrângerea pe propriul teren în ultima etapă când a fost şi sărbătorit acest nou titlu de campioană a Germaniei.
După înfrângerea în Semifinalele UEFA Champions League în faţa echipei Real Madrid, jucătorii antrenaţi de Jupp Heynckes se pare că nu şi-au mai revenit şi au pierdut cele două partide care le-au mai avut de disputat la aceast final de sezon.
Dacă partida disputată la München pe Allianz  Arena din etapa cu numărul 34 contra echipei VfB Stuttgart, nu mai conta iar probabil jucătorii au fost cu gândul doar la partida din Cupa Germaniei se pare că nu a fost aşa.
Deşi această înfrângere cu scorul final de 4-1(2-1) a făcut mai puţin plăcută câştigarea titlului de campioană a Germaniei, se pare că mai dureroasă a fost pentru fanii lui Bayern München , înfrângerea din Cupa Germaniei contra echipei Eintracht Frankfurt cu scorul final de 3-1(1-0).
In finala din Cupa Germaniei au inscris pentru Eintracht Frankfurt :Ante Rebic in minutele 11 si 82 ,si Mijat Gacinovic in minutul 96,pentru Bayern a inscris Robert Lewandowski in minutul 53.
Eintracht Frankfurt
Hradecky , Abraham, Hasebe, Salcedo , da Costa, Mascarell, de Guzman (Russ - minutul 74), Willems , K.-P. Boateng, M. Wolf (Mijat Gacinovic-minutul 60) Ante Rebic (Haller-minutul 89)
Bayern  München
Sven Ulreich ,Joshua Kimmich,Niklas Süle,Mats Hummels, David Alaba Javi Martínez , Thiago Alcantara (Tolisso-minutul 64), James Rodriguez Thomas Müller (Kingsley Coman-minutul 70),Robert  Lewandowski,Franck Ribéry (Wagner-minutul 87).
La aceasta partida din finala Cupei Germaniei disputata pe stadionul Olimpic din Berlin au asistat aproximativ 74.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Felix Zwayer din Berlin.
De menţionat ca Nico Kovac antrenorul lui Eintracht Frankfurt ,in acest sezon va fi în următorul sezon antrenorul principal al lui Bayern München.