vineri, 5 martie 2010

Steaua Rangers la o partidă distanta de finala din campionatul Romaniei, sezonul 2009/2010.

Steaua Rangers a învins cu 6-2 (4-0,1-2, 1-0) pe S.C. Fenestela Braşov. pentru stelisti au inscris: Ioan Timaru, Răzvan Lupaşcu, Andrei Butocinov, Brian Soso, Roberto Gliga şi Mihai Georgescu.Steaua conduce cu 2-0,după ce miercuri au învins pe teren propriu şi în partida cu numărul doi a semifinalei.

In a doua semifinala disputata intre Sport Club Miercurea Ciuc si Progym Gheorghieni scorul a fost destul de mare pentru un meci de semifinala si anume 12-2 (4-1, 2-1, 8-0),pentru actuala campioana a Romaniei la hochei pe gheata Sport Club Miercurea Ciuc ,pentru ciucani au inscris :Ede Mihaly, Toms Bluks, Levente Hozo (2),Ervin Moldovan (2) Szocs Szabolcs (2), Tibor Basilides, Atilla Kanya (2) şi de Zsolt Molnar ,pentru Progym au marcat Laszlo Szekely şi Zsolt Peter .
Semifinalele se dispută după sistemul "cel mai bun din cinci partide".Următoarele partide au loc la Braşov şi Gheorgheni incepand cu 5 martie 2010.
Steaua Rangers mai are nevoie decat de o singura partida castigata pentru a ajunge in finala ,la fel si Sport Club Miercurea Ciuc care cred ca deja nu mai are nici un fel de emotie si va ajunge cu siguranta inca din data de 5 martie ,cum este de asteptat va fi o finala intre cele doua eterne rivale si anume Steaua Rangers si Sport Club Miercurea Ciuc .