miercuri, 27 noiembrie 2019

Bayern München victorie la scor in Uefa Champions League.

Ieri seara in grupa B,din UEFA Champions League la Belgrad pe stadionul Rajko Mitic s-a disputat partida dintre Steaua Rosie Belgrad si Bayern München,aceasta partida a fost castigata la scor de Bayern München cu scorul final de 6-0(1-0).
Arbitrul principal al acestei partide a fost Björn Kuipers din Olanda.
Cartonas galben:Milunović (Steaua Rosie Belgrad).
Golurile acestei partide au fost inscrise de:Leon Goretzka in minutul 14 ,Robert Lewandowski in minutele 53(din penalty),60,64 si 67,si Corentin Tolisso in minutul 89.
Robert Lewandowski a reusit sa scrie istorie in aceasta partida ,a inscris 4 goluri in 14 minute si 31 de secunde in intervalul reprizei a doua a partidei intre minutele 53 si 67.si se este considerata cea mai rapida cvadrupla din istoria Ligii Campionilor de pana acum ,deasemeni cu aceste patru goluri marcate se afla pe primul loc al golgheterilor din acest sezon,in prezent avand  10 goluri marcate in Liga Campionilor.
In clasamentul general al golgheterilor Robert Lewandowski ocupa locul 5 cu doar 63 de goluri inscrise,pe primul loc se afla Cristiano Ronaldo cu 127 de goluri inscrise ,urmat pe locul doi de Lionel Messi cu 113 goluri inscrise ,locul trei este ocupat de jucatorul retras din activitate Raul Gonzales cu 71 de goluri inscrise,si locul patru Karim Benzema cu 64 de goluri.


Steaua Roșie Belgrad:
Borjan , Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić , Cañas (Vulić-minutul 61), Petrović (Ivanić -minutul 76) Vukanović, Marin, García (Pankov-minutul 69), Boakye.
Bayern München:
Manuel Neuer,Benjamin Pavard,Javi Martínez (Joshua Kimmich-minutul 68), Jerome Boateng, Davies, Thiago Alcantara,Kingsley Coman, Corentin Tolisso,Leon Goretzka, Coutinho (Ivan Perišić-minutul 60)Robert Lewandowski (Thomas Müller-minutul 77).
In clasamentul grupei B,Bayern München se afla pe primul loc cu 15 puncte din 5 partide disputate ,pe locul doi se afla Tottenham Hotspur cu 10 puncte , iar pe locul trei Steaua Rosie Belgrad cu 3 puncte ,pe ultimul loc se afla Olympiacos Pireu cu 1 punct.