joi, 24 februarie 2011

Super Mario Gomez a ingenuncheat Interul,''revansa'' a venit in minutul 90

                    
Ieri la Milano,pe stadionul Giuseppe Meazza ,s-a disputat partida din Uefa Champions League ,dintre Internazionale Milano si Bayern Munchen partida castigata de catre Bayern Munchen cu scorul de 1-0,(0-0),victoria a fost adusa pentru Bayern Munchen de catre Mario Gomez care a profitat de greseala lui Julio Cezar ,portarul Interului a respins un sut puternic al lui Arjen Robben .

Internazionale Milano: Julio Cesar - Maicon, Ranocchia,(Kharja –minutul 73), Lucio, Chivu Cristian, Zanetti, Cambiasso, Motta , Sneijder, Stankovic, Eto'o.


Bayern Munchen: Thomas Kraft,Philipp Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Luiz Gustavo ,Bastian Schweinsteiger, Pranjic (Breno-minutul 38), Arjen Robben,
Thomas Müller,Franck Ribéry, Mario Gomez.

Arbitrul principal al acestei partide a fost Viktor Kassai din Ungaria ,un arbitru mediocru care in multe momente ale partidei a fost total depasit de evolutia jocului celor doua echipe,dar spre finalul jocului se pare ca a reusit sa arbitreze la nivelul care se cere la aceasta competitie .
Cartonase galbene:Zanetti,Sneijder,Motta/Franck Ribery,Luiz Gustavo.

Iata si golul inscris de Mario Gomez ,care a reusit sa aduca victoria,si o mica consolare pentru cei care au pierdut finala la Madrid,se asteapta un retur greu pentru ambele echipe pe 15 martie la Munchen,pe Allianz Arena.

Sursa:YouTube