luni, 15 februarie 2016

Bayern München invinge in deplasare pe F.C Augsburg .

Ieri seara, pe WWK Arena din Augsburg ,aproximativ 30.600 de spectatori au asistat la partida dintre F.C Augsburg si Bayern München ,partida s-a terminat cu victoria echipei Bayern München care a invins echipa gazda cu scorul final de 3-1 (1-0).
Golurile echipei Bayern München au fost inscrise de catre :Robert Lewandowski in minutele 15 si 62 ,si Thomas Müller in minutul 78 ,pentru echipa gazda F.C Augsburg a inscris Raul Bobadilla in minutul 86.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Florian Meyer din Burgdorf,arbitrul care arbitreaza de aproape 18 sezoane in Bundesliga .
Singurul cartonas galben primit in aceasta partida :Thomas Müller (Bayern München) ,in minutul 72.
Bayern Munchen ramane in continuare lider in Bundesliga ,cu un numar de 56 de puncte dupa 21 de etape disputate ,F.C Augsburg este pe locul 14 cu doar 21 de puncte ,dupa aceasta partida Bayern are din nou un avans de 8 puncte fata de locul 2 ,Borussia Dortmund .
Robert Lewandowski a trecut pe primul loc in clasamentul golgheterilor din Bundesliga ,pe locul doi este Pierre-Emerick Aubameyang de la Borussia Dortmund cu 20 de goluri marcate ,iar pe locul trei este tot un jucator al lui Bayern München ,este vorba de Thomas Müller cu 15 goluri marcate.
De mentionat arbitrajul foarte defavorabil al arbitrului Florian Meyer care a facut ca aceasta partida sa aiba o alta directie decat cea normala si  fireasca ,chiar si cu aceste greseli intentionate sau nu ale acestui arbitru, Bayern tot a reusit sa se impuna la Augsburg .   
Cei mai nedreptatiti jucatori si cei mai accidentati au fost Arturo Vidal si David Alaba,sa te faci ca nu vezi ca un jucator este lovit cu cotul in cap ,si sa nici nu dai nimic la aceasta faza din minutul 56 ,cand  Arturo Vidal este lovit violent de catre Caiuby ,iar la nici doua minute sa nu dai nici macar o avertizare la atacul lui Moraveck ,care la lovit pe David Alaba de i-a rupt un dinte .
Cam multe greseli intr-o singura partida domnule Meyer ,si cam prea vizibile sa speram totusi ca in viitorul apropiat, cei care se ocupa de fotbalul german sa se autosesizeze si sa va dea ceea ce meritati .                                                                                                
Sursa video :YouTube -Bild.

F.C Augsburg :
Hitz , Verhaegh, Hong (Janker-minutul  71), Klavan, Max , Gouweleeuw, Koo (Esswein minutul 55), Kohr, Trochowski (Moravek-minutul  55), Caiuby ,Raul Bobadilla.
Bayern Munchen :
Manuel Neuer , Philipp Lahm (Rode-minutul 83), Joshua Kimmich, David Alaba, Juan Bernat, Arturo Vidal (Rafinha-minutul 57), Thiago Alcantara ,Arjen Robben,Thomas Müller, Douglas Costa (Kingsley Coman-minutul 83)Robert Lewandowski.