duminică, 13 septembrie 2015

Bayern castiga greu cu F.C Augsburg.

Ieri seara,pe Allianz Arena din Munchen cu o audienta de aproximativ 75.000 de spectatori echipa gazda Bayern Munchen a intalnit pe F.C Augsburg ,in etapa a 4-a din cadrul Bundesliga ,Bayern a castigat cu scorul final de 2-1 (0-1),
Pentru echipa din Munchen au marcat :Robert Lewandowski in minutul 77,si Thomas Muller in minutul 90 din penalty,pentru echipa din Augsburg a inscris in prima repriza ,in minutul 43 Alexander Essvein. 
O victorie si un cadou placut ,pentru jucatorul de legenda al lui Bayern, Franz Beckenbauer care in data de 11 septembrie 2015,a implinit 70 de ani.
Franz Beckenbauer este o adevarata legenda in fotbalul german si international,este considerat de catre toate forurile fotbalistice ,cel mai mare jucator german al tuturor timpurilor ,si unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume in istoria fotbalului ,cu aceasta ocazie nu imi ramane decat sa urez si eu un sincer "La Multi Ani!,si Alles Gute zum Geburtstag ,Herr Franz !
Arbitrul principal al acestei partide a fost Knut Kirchen (Rottenburg).in aceasta partida si-a facut debutul la Bayern Munchen si Coman Kingsley ,in minutul 56 a fost introdus in teren de catre Josep Guardiola in locul lui Arturo Vidal, desi au invins si au castigat cele trei puncte .
Jucatorii lui Bayern nu a aratat mai nimic , au dat emotii suporterilor din tribune cand au intrat la pauza condusi de catre F.C Augsburg ,in aceasta partida jucatorii chemati la echipele nationale au dat semne de oboseala si asta s-a vazut si in evolutia jocului .

Deasemeni nou intratul Coman nu m-a convins ca este atat de bun pe cat a fost de laudat ,sa vedem ce va fi pe viitor, in aceasta partida nici portarul Manuel Neuer nu a aparat la valoarea sa si la multe ocazii ale oaspetilor nu a fost asa sigur cum eram obisnuit ,probabil ca si oboseala acumulata in ultima vreme sa isi spuna cuvantul ,important pentru jucatorii lui Bayern ca au castigat si sant la egalitate la numarul de victorii cu Borussia Dortmund ,care a castigat partida din deplasare cu scorul de 4-2,pe terenul celor de la Hannover 96.
Se pare ca Borussia Dortmund va fi un adversar de temut in actualul campionat , desi are o echipa tanara cu o medie de varsta de 25 de ani ,Borussia are un golaveraj de 15 goluri date si 3 primite ,un debut de sezon foarte bun are 9 victori ,din tot atatea partide jucate in toate competitiile,un record de audienta a fost inregistrat si saptamana trecuta la retragerea jucatorlui brazilian Dede (Leonardo de Deus Santos) ,cand pe stadionul Westfalenstadion din Dortmund au fost 81,350 de spectatori.

Bayern Munchen:
Manuel Neuer,Rafael Rafinha,Jerome Boateng,Xavi Alonso,David Alaba,Philipp Lahm(Kimmich-minutul 90+2),Thomas Muller,(Juan Bernat-minutul 90), Thiago Alcantara,Arturo Vidal,(Coman Kingsley-minutul 56),Douglas Costa, Robert Lewandowski.
F.C Augsburg:
Marwin Hitz , Verhaegh, Callsen,Bracker, Klavan, Feulner , Kohr, Baier, ,Alexander Esswein (Halil Altintop -minutul 70), Koo, Werner ,Bobadilla (Ji -minutul 76)