luni, 10 aprilie 2023

Bayern învinge pe SC Freiburg şi rămâne lider în Bundesliga.

Sâmbătă 8 aprilie 2022 Bayern a învins cu scorul final de 1-0(0-0) în deplasare la Freiburg, pe SC Freiburg în etapa a 27-a din Bundesliga.
După înfrângerea din Cupa Germaniei din data de 4 aprilie 2023 pe stadionul Allianz Arena contra SC Freiburg cu scorul final de 2-1(1-1), Bayern reuşeşte să învingă aceiaşi echipă după numai 4 zile dar în Bundesliga o victorie care contează în lupta pentru titlul de campioană a Germaniei.
Bayern München s-a impus la limită pe stadionul Europa-Park Stadion, prin golul reuşit de Matthijs de Ligt în minutul 51.
La aceasta partida au asistat aproximativ 34.700 de spectatori ,arbitrul principal a fost Daniel Siebert din Berlin.
Cartonaşe galbene:Lukas Kübler,Lucas Höler(SC Freiburg) / Sadio Mané, Joshua Kimmich (Bayern München).
După această victorie în deplasare Bayern conduce în clasament cu 58 de puncte, pe locul 2 se află Borussia Dortmund cu 56 de puncte iar pe locul 3 se află FC Union Berlin cu 51 de puncte.
SC Freiburg:
Mark Flekken , Sidillia (Lukas Kübler 62'), MatthiassGinter,Manuel Gulde (Lienhart in minutul 37),Christian Günter ,Ritsu Dōan (Weißhaupt-minutul 84),Maximilian Eggestein,Nicolas Höfler,Vicenzo Grifo (Sallai-minutul 62)Michael Gregoritsch, Lucas Höler (Jeong-minutul 84).
Bayern  München:
Yann Sommer,João Cancelo (Josip Stanišić - minutul 89),Benjamin Pavard, Matthijs de Ligt,Alphonso Davies ,Joshua  Kimmich,Jamal Musiala (Leon Goretzka-minutul 68)Leroy Sané (Noussair Mazraoui-minutul 89),Thomas Müller (Ryan Gravenberch 77'),Sadio Mané ,Serge Gnabry.