luni, 27 martie 2017

Nationala Germaniei victorie la Baku ,in partida din grupa C ,contra Azerbaijan .


Ieri seara ,la Baku pe stadionul Tofig Bakhramov s-a disputat partida din grupa C,din preliminariile de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018 ,din Rusia .
In aceasta partida s-au intalnit Azerbaijan si Germania ,aceasta partida s-a terminat cu victoria echipei Germaniei care a invins cu scorul final de 4-1(3-1).
Arbitrul principal al acestei partide a fost Daniele Orsato din Italia.
Cartonase galbene:Sami Khedira in minutul 12 si Benedikt Howedes in minutul 84 (Germania).
Golurile echipei Germaniei au fost inscrise de catre :Andre Schurrle in minutele 19 si 81,Thomas Muller in minutul 36 si Mario Gomez in minutul 45 .\
Foarte buna evolutia lui Andre Schurrle care a reusit sa inscrie doua goluri si sa contribuie si cu pasa de gol in aceasta partida ,de mentionat ca in aceasta partida a inscris cat a inscris la echipa sa de club Borussia Dortmund in actualul sezon ,el reusind sa inscrie conta lui Bayern Leverkusen si Werder Bremen.
In aceasta partida a reusit sa inscrie si Thomas Muller ,care la echipa de club nu reuseste ca la echipa nationala sa inscrie cel putin un gol la fiecare partida oficiala ,acest gol a fost cu numarul 37 ,pentru atacantul lui Bayern Munchen,la echipa nationala .
Media de varsta a nationalei Germaniei este de 26,5 ani ,singurul jucator peste 30 de ani este Mario Gomez care a reusit si el sa inscrie in aceasta partida contra Azerbaijanului.
Echipa Azerbaijanului nu a avut nici o sansa sa invinga actuala Campioana Mondiala ,singura sa reusita este ca au reusit sa inscrie in poarta Germaniei ,in minutul 34 ,prin Dimitri Nasarow ,care a fost si cel mai bun jucator al Azerbaijanului in aceasta partida ,de mentionat ca acesta evolueaza la o echipa din liga inferioara din Germania ,numita FC Erzgebirge Aue.
In partide oficiale nationala Germaniei nu mai primise gol din data de 7 iulie 2016,cand Antoine Griezmann a reusit sa il invinga atunci pe Manuel Neuer de doua ori.
Robert Prosinečki antrenorul echipei Azerbaijanului este numit in  locul antrenorului de origine germana Berti Vogts ,acesta a reusit sa schimbe echipa in bine si datorita mentalitati aduse la echipa de catre Berti Vogts care declara despre jucatorii azeri ca sunt foarte buni si au un psihic puternic atat timp cat scorul este favorabil pe tabela de marcaj ,in caz contrar se grabesc si fac greseli care duc la infrangere .
Azerbaijan:
Kamran Agayev,Pavlo Pashajew,Badawi Husejnow,Rashad Sadichow,Rashad Sadichow,Magomed Mirsabekow,Afran Ismajilow(Ruslan Gurbanow-minutul 81 ,Oara Oaraew,Jawid Husejnow,Rahid Amurguliyev(Edyy Silvestre-minutul 87) ,Dimitri NasarowmRami Schejdajew.(Deniz Yilmaz-minutul 67).
Germania :
Bernd Leno ,Joshua Kimmich , Mats Hummels ,Benedikt Howedes,Jonas Hector,Andre Schurrle ,Sami Kheidira ,Thomas Muller ,Toni Kross (Sebastian Rudy-minutul 89),Julian Draxler(Leroy Sane-minutul 84),Mario Gomez(Mesut Ozil-minutul 61).
Urmatoarea partida oficiala in grupa C ,pentru nationala Germaniei va fi in data de 10 iunie 2017 ,la Nurnberg ,unde va intalni  selectionata San Marino ,insa pana la aceasta partida va mai disputa o partida amicala cu echipa Danemarcei in data de 6 iunie 2017 ,la Copenhaga.
Cu nationala Azerbaijanului se va mai intalni in ultima partida pe care o va disputa in aceasta grupa C, de calificare la Campionatul Mondial din Rusia ,in data de 8 octombrie 2017 ,pe stadionul Fritz Walter din Kaiserslautern.