miercuri, 5 aprilie 2017

Bayern München pierde la Hoffenheim ,in etapa cu numarul 27 din Bundesliga.

Ieri la Hoffenheim ,pe stadionul Rhein-Neckar-Arena s-a disputat partida din etapa cu numarul 27 ,din Bundesliga dintre echipa gazda TSG 1899 Hoffenheim si Bayern München,partida castigata de TSG 1899 Hoffenheim cu scorul final de 1-0(1-0).
La aceasta partida au asistat aproximativ 30.150 de spectatori ,arbitrul principal a fost Sascha Stegemann din Niederkassel.
Cartonas galben :Robert Lewandowski.
Golul de 3 puncte si al victoriei pentru TSG 1899 Hoffenheim a fost inscris de Andrej Kramaric in minutul 21.
Prin victoria obtinuta echipa din Hoffenheim ,a intrerupt seria de 16 partide fara infrangere ale lui Bayern München,ultima infrangere a echipei antrenate de Carlo Ancelotti ,a fost in  luna noiembrie 2016,cand a fost invinsa de Borussia Dortmund.in etapa a 11-a din Bundesliga.
Julian Nagelsmann antrenorul de doar 29 de ani ,al lui  Hoffenheim este neinvins de catre Carlo Ancelotti ,in partidele directe ,iata si declaratia antrenorului italian al lui Bayern la finalul acestei partide:
”Felicitări celor de la Hoffenheim, am fost puţin surprinşi de jocul lor, iar lucrurile nu au fost bine organizate în defensivă. Am fost un meci intens, iar în prima jumătate jocul nostru nu a mers cum ar fi trebuit. Am încercat în repriza a doua să jucăm mai bine, să fim mai agresiv, ba chiar am avut câteva ocazii de a schimba scorul, însă lucrurile nu merg cum ne dorim în unele zile. Asta e, aşa e în fotbal”. TSG 1899 Hoffenheim:
B Aumann ,Toljan, Sule, Vogt, Hübner, Zuber ,Demirbay (Schwegler -minutul 62), Rudy (Terrazzino-minutul 75) , Kramaric, Amiri , Wagner (Szalai-minutul 62).
Bayern München,:
Sven Ulreich , Rafinha, Javi Martínez,Mats Hummels,David Alaba (Juan Bernat -minutul 75) ,Renato Sanches (Franck Ribéry-minutul 72),Xabi Alonso ,Arturo Vidal ,Arjen Robben,Robert Lewandowski,Kingsley Coman.
Chiar daca a fost invinsa Bayern München  ramane in continuare pe primul loc in Bundesliga ,cu 65 de puncte ,la distanta de 13 puncte de ocupanta locului doi ,RB Leipzig care are 52 de puncte ,la distanta de doar un punct pe locul 3 se afla TSG 1899 Hoffenheim cu 51 de puncte.