duminică, 18 februarie 2018

Bayern victorie la Wolfsburg,in etapa cu numarul 23 din Bundesliga.

În etapa cu numărul 23, la Wolfsburg pe stadionul Volkswagen Arena s-a disputat partida dintre VfL Wolfsburg şi Bayern München, partidă terminată cu scorul final de 2-1(1-0), în favoarea echipei Bayern München.
La această partidă au asistat aproximativ 30.000 de spectatori arbitrul principal al aceastei partide a fost Sascha Stegemann din Niederkassel.
Caronase galbene:Jung, Steffen, Arnold (VfL Wolfsburg)/ Thiago Alcantara , Franck Ribéry, Thomas Müller(Bayern München).
În prima repriză echipa gazdă a dominat clar şi a intrat la cabine cu un gol avans faţă de ocupanta primului loc în Bundesliga, ce a putut să spună să să schimbe în tactica de joc în pauza acestei partide, antrenorul Jupp Heynckes ştiu doar jucătorii lui Bayern care în a doua repriză au arătat un alt fel de joc şi au obţinut o nouă victorie în campionatul german.
De menţionat şi prestaţia foarte bună a portarului Koen Casteels care atât în prima repriză a apărat foarte bine reuşind să nu primească gol, dar şi în a doua repriză când în minutul 55, a apărat un penalty în faţa lui Arjen Robben, mult prea experimentatul jucător al lui Bayern München.
Golurile acestei partide au fost înscrise de: Daniel Divadi în minutul 8, pentru
VfL Wolfsburg, pentru Bayern au înscris Sandro Wagner în minutul 64 şi Robert Lewandowski în minutul 91 din penalty.
VfL Wolfsburg:
Koen Casteels, Jung (William -minutul 78), Knoche, Bruma, Itter ,Guilavogui, Arnold , Steffen (Osimhen-minutul 84), Didavi, Malli (Dimata -minutul 90+2),Origi.
Bayern München:
Sven Ulreich , Rafinha,Niklas  Süle, Martínez, Bernat, Sebastian Rudy , Arjen Robben, Thiago Alcantara(Müller- minutul 62), Tolisso, Franck Ribéry (David Alaba-minutul 67) Sandro Wagner (Robert  Lewandowski -minutul 80.)
După această victorie Bayern München, conduce în clasament cu 59 de puncte din 23 de partide disputate, urmată în clasamentul din Bundesliga pe locul doi de către Borussia Dortmund cu 40 de puncte, pe locul trei se află Bayer 04 Leverkusen cu 38 de puncte.
Situaţia locurilor doi şi trei se va definitiva în Bundesliga după disputarea partidei dintre Eintracht Frankfurt şi RB Leipzig.
Partidă Eintracht Frankfurt -RB Leipzig se va disputa în data de 19 februarie 2018, la ora 21:30 (22:30-ora României), pe stadionul Commerzbank Arena din Frankfurt.
Iata si rezultatele din etapa cu numarul 23 din Bundesliga :
Hertha Berlin-FSV Mainz 05=0-2(0-1).
1 FC Koln-Hannover 96=1-1(1-1).
Hamburg SV -Bayer Leverkusen =1-2(1-0).
SC Freiburg-Werder Bremen=1-0(1-0).
FC Schalke 04-TSG 1899 Hoffenheim=2-1(2-0).
FC Augsburg-VfB Stuttgart=0-1(0-1).
Borussia Monchengladbach=0-1(0-1).
Bayern  München va disputa in data de 20 februarie 2018 ,pe stadionul Allianz Arena partida din Optimile de finala din Uefa Champions League ,contra celor de la Beșiktaș Istanbul .