miercuri, 23 octombrie 2019

Bayern invinge pe Olimpiakos Pireu in UEFA Champions League.

Ieri seara pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu(Grecia)s-a disputat partida din grupa B,din UEFA Champions League dintre Olimpiakos Pireu si Bayern München.
Aceasta partida a fost castigata de Bayern München cu scorul final de 3-2(1-1).
La aceasta partida au asistat aproximativ 32.115 spectatori ,arbitrul principal a fost Danny Makkelie din Olanda.
Cele doua echipe se vor intalni din nou in partida retur programata in data de 6 noiembrie 2019,pe stadionul Allianz Arena din München.
Cartonase galbene:Sedemo, El-Arabi (Olimpiakos Pireu)/ Thiago Alcantara,Manuel Neuer.(Bayern München).
Golurile au fost marcate de catre :El-Arabi in minutul 23 si Guilherme dos Santos Torres minutul 79,pentru Olimpiakos Pireu ,pentru Bayern au inscris Robert Lewandowski in minutele 34 si 62,si Corentin Tolisso in minutul 75.
In aceasta partida castigata cu Olimpiakos ,Bayer a avut si o pierdere in lotul sau ,prin accidentarea la glezna dreapta a fundasului francez Lucas Hernandez in minutul 59,acesta a fost inlocuit de Jerome Boateng.

Olimpiakos Pireu
Sá , Elabdellaouí, Meriah, Semedo, Tsimíkas, Bouchalakis (Lovera -minutul 69), Guilherme, Camara (Randjelovic-minutul 88),Podence, El-Arabi, Masouras (Guerrero -minutul 79)
Bayern München
Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Benjamin Pavard, Lucas Hernández (Jerome Boateng-minutul 59), David Alaba, Thiago Alcantara, Javi Martínez (Coorentin Tolisso -minutul 46) Serge Gnabry, Coutinho, Thomas Müller (Perišić -minutul 86) Robert  Lewandowski.
In grupa B din UEFA Champions League conduce Bayern München cu 9 puncte din trei partide disputate ,urmata pe locul doi de Tottenham Hotspur cu doar 4 puncte si pe locul trei Steaua Rosie Belgrad cu 3 puncte ,pe ultimul loc in grupa B se afla Olimpiakos Pireu cu doar un punct.